Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ministerstvo studny nebude zestátňovat, protože by se o ně muselo starat. Studnu je třeba vykopat/vyvrtat, studnu je třeba občas nechat vyčistit, do studny je třeba koupit pumpu/čerpadlo, ale když to někdo všechno zaplatí, tak přijde stát a řekne naval vodu. ;-O

1 0
možnosti

Voda z mojí studny je pro všechny, jeden žejdlík za 5 krejcarů.

0 0
možnosti

Krásná ukázka hlouposti lidí,kteří nechápou,kam jde celosvětová společnost. Socilaismus se sice v minulosti vnou realizátorů zprofanoval,ale nic lepšího neexistuje. V příspěvcích je krásně vidět, jak jsou lidé hloupí a ještě si myslí,že mají pravdu.

0 8
možnosti

P56e25t50r 63B13u21r52i17a74n

11. 8. 2018 17:30

Jasně ;-D;-D;-D tak ono to nefunguje, vede to k bídě, zdevastovanému hospodářství, vlnám hladomorů a desítkám milionů mrtvých a zbídačelých, ale nic lepšího v současnosti neexistuje.

Už jste zkoušel zažalovat svého psychiatra za zanedbání péče?

11 0
možnosti

P53e69t86r 85B56u64r83i75a76n

11. 8. 2018 16:16

Panebože! Maduro vám právě hlasitě zatleskal. A ty miliony hladovějících Venezuelčanů ve jménu zespolečenštění bídy taky.

Mimo jiných otřesných vizí píšete, že spekulace je krádež. Vy vůbec netušíte, co to spekulace je, že? Na spekulacích stojí veškerý náš kapitalistický blahobyt, celá společnost ba i každá rodina. Nebýt spekulací, nemohl byste dnes vytrubovat vaše revolučně úderné teze do světa.

A tohle je taky lahůdka: Dokáže někdo spočítat,kolik jsme zaplatili za snahu převést tvorbu počítačových programů pro Státní instituce do soukromých rukou ?

O jaké snaze to píšete? Kdy si státní instituce tvořily své programy samy a kdopak se snažil jim tu výsadu vzít?

PC program patří tomu, kdo ho stvořil. On je jeho právoplatným vlastníkem dokud licenci někomu neprodá. Soukromé vlastnictví je nedotknutelné! Může se pouze vyvlastnit, zestátnit, nebo znárodnit ve společenském zájmu ZA TRŽNÍ NÁHRADU! Pokud chce obec vodu, ať zaplatí za užití studny. Protože její provoz taky něco stojí. Anebo ať si obec postaví studnu svoji. Když jsem četl váš článek, promítl se mi typický zlodějský levičák, kterak přijede z fekálcucem, vnoří svůj nenažranej sosák do něčího baráku, peněženky, nebo konta a všechno odsud vysaje. Jak typické! Místo článku nabádajícího stavět si studny svoje propagujete ukrást už ty hotové!

Díky Bohu, že jsem oním "zatuchlým" pravičákem. Žít s takovým světonázorem, to bych si to raději hodil na první ubytovně pro neplatiče.

6 0
možnosti

V době nouze se zavádí přídělový systém, např. potravinové lístky ve válce a po ní. Není vázán na společenský systém kapitalismus či šokialismus. Koncept vlastnictví studny, ale možnost regulace využití vody z ní legislativně umožňuje analogický systém pro případ značné nouze o vodu, který se může v budoucnu vyskytnout.

0 0
možnosti

P94e87t32r 28T23o82m24e88k

11. 8. 2018 14:32

To je tedy pelmel. Melete nesmysly.

4 0
možnosti
Foto

I38v53a63n 36V45e47s12e16l48ý

11. 8. 2018 13:55

Vaše věta, cituji: "Ani systém informací nemůže být ponechán v soukromých rukou. Bil Gates nemůže vypnout své operační systémy..." je podle mého zmatečná. Gates nemůže své operační systémy vypnout protože si za ně nechal zaplatit (jinak by nedosáhl na svůj dnešní majetek) a tak operační systémy vytvořené jeho firmou už jsou vlastnictvím toho kdo si je legálně pořídil (zakoupil). On do ceny promítl i jistou dobu podpory a vylepšování (aktualizací) ale OS je stále váš.

4 0
možnosti

Asi jste si nikdy nevšiml,že operační systémy se vyvíjejí a musíte si koupit systém nový ? To budoucnost nemůže připustit.Jsou to obrovské a zbytečné ztráty.

0 3
možnosti

"...voda nemůže být pramen vody soukromým vlastnictvím..." RvRvRv

Ale ta cena za vykopani studny uz je "soukromým vlastnictvím", anebo se o to podeli vsichni v obci ?? A to bez ohledu jestli si tam pro vodu chodi nebo ne? Majitele ta studna muze stat i 250 tisic. A 2x do roka rozbor vody jestli je stale pitna stoji 2x 850Kc.

https://zpravy.idnes.cz/nedostatek-vody-sucho-zajem-o-studna-vrt-kopane-studny-vrtane-studny-podzemni-vody-gmx-/domaci.aspx?c=A180716_115421_domaci_hell

7 0
možnosti
Foto

Trautenberg byl v pohádce za ničemu, když chtěl vodu ve studánce jen pro sebe. Všichni diváci to tehdy tak vnímali a najednou taková změna v chování, pokud se má jednat o studnu mojí.

1 1
možnosti

Ano, i v pohadkach musel bejt urozenej clovek hloupej padouch a ten Honza chytrej hrdina.

Tak to za normalizace muselo bejt. Jinak by se ta pohadka nesmela vysilat.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS