Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

když jsem se na to dívala také jsem měla pocit dejávu-ikdyž vím že se to dělá i v jiných zemích, rozhodně mě to nenadchlo-tolik energie času a peněz vyplýtvaných na nic... :-/

0 0
možnosti

Co je tohle za soudruzskej zvast, snad zvast byvaleho soudruha co se vcas - jiz 17.11.89 stihnul prevlect do modreho? Prehlidky jsou vsude, ve Francii, USA, znamena to ze to sou taky "komunisti"? ;-DUFF a tohle ma volebni pravo. To se pak jeden ani nedivi ze to tu vypada takhle;-(

1 0
možnosti

Takové přehlídky se dělají jen z politických důvodů. A vesměs jsou trapné. Tady nikdy nebyl komunismus a komunisté jsou jen trapní šaškové. Ale bolševismus bují všude. i ve Francii a USA. Kdo to nevidí,je slepý a chudý duchem.

0 0
možnosti

Já bych se nějakou přehlídkou netrápil. Koho to zajímá, ať se podívá. Já v Praze nebydlím, a když jsem tam kdysi bydlel, takovým akcím jsem se vyhýbal. Jako mnohý Pražák, i já jsem trávil víkendy mimo Prahu.

1 0
možnosti

My máme přehlídku? Já přijdu. R^

0 0
možnosti

Aha, takže stát, který pořádá na kulaté výročí vzniku republiky je socialistický? Takže podle vás USA, Francie, Velká Británie a další jsou socialistické státy?

1 0
možnosti

To jsem nikde nenapsal. Ale je pravdou,že jsme na pokyn USA pomáhali zničit císařství. Nyní se zase snažíme likvidovat EU. A bohužel zase na základě pokynů z USA. Bylo by hezké,kdyby to byly opravdové socialistické státy. Jenže tam vítězí bolševismus a to je něco úplně jiného. V

0 1
možnosti

Jsem asi militarista. Nevím co na té přehlídce bude, ale těší mě, že jsme zatím na přehlídku nemuseli stáhnout vojáky a techniku ze zahraničních misí.

0 0
možnosti

Také mě něco podobného napadlo při zprávách o dvouročním nácviku. Kupodivu: ta socialistická armáda amatérů se s tím porvala za půl roku.

0 1
možnosti

Řeč je o dvou letech nespecifikovaných příprav, nikoliv o nácviku. To může být klidně dohodnutí účasti zahraničních účastníků, omezení dopravy, přesuny techniky, apod.

Samotné nácviky začaly asi před měsícem.

3 0
možnosti

Kdy že to přijel Masaryk? Asi jste v tom zápalu udělal překlep.

0 0
možnosti

To jsem nikde nenapsal. Ale je pravdou,že jsme na pokyn USA pomáhali zničit císařství. Nyní se zase snažíme likvidovat EU. A bohužel zase na základě pokynů z USA. Bylo by hezké,kdyby to byly opravdové socialistické státy. Jenže tam vítězí bolševismus a to je něco úplně jiného.

0 0
možnosti

Jak to, že jsme nikdy v ničem nezvítězili? A co Boží bojovníci a zákóóna jééhó. Myslím, že na chvilku sundat trocnovskýho z piedestalu na Vítkově, a na voze ho protáhnout v čele přehlídky, by nebyl až takovej technickej problém. To by jsme trumfli i Rusáky, ti totiž takhle velkou sochu Iliji Muromce nemají.

0 0
možnosti

Husitství bylo vždy ohýbáno dle potřeby. I úloha Jana Husa je zvláštní. Jan Žižka byl nejlepší "s lahkým gulometom v Baronech".

1 0
možnosti

Trapné!

Při příležitosti 100. výročí si dovolíme uspořádat vojenskou přehlídku, což nás bude stát možná i 20 milionů. Jaká hrůza! A přitom chleba pak levnější nebude, co?

Nikdy jsme v ničem nezvítězili? To jako vážně? No jste znalec, to se pozná.

Sorry, ale tohle není úvaha ale hospodský blábol.

7 0
možnosti

Veškerá vítězství byla něčím podivná. U Zborova, Legie v Rusku, bitva o Dukelský průsmyk i povstání v Praze v roce 1945. Vítězství v hokeji nepočítám.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS