Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J21i33r76i 21B94o36r

2. 11. 2018 13:06

To že vy to nevidíte,neznamená že to není.

0 0
možnosti
JK

Kybernetické útoky z Ruska jsou nepopiratelný fakt. Cíle útoků jsou jasné a také se nedají popřít. Co je provází je propaganda, která je popírá, zlehčuje, či odvádí pozornost jinam. Stal jste se toho součástí. Jedinou otázkou je, jestli zištně nebo z hlouposti. Téměř shodnou argumentaci lze najít i v jiných médiích a nabízí se tak otázka zda nejde o distribuci z jednoho zdroje.

2 1
možnosti
BD

Když to je nepopiratelný fakt,tak nám to vysvětlete. Zakázat propagandu nedokázali ani soudruzi před rokem 1989.Tresty za poslech radia zaváděli Němci před rokem 1945. Ale kybernetické ovlivnění voleb nechápu i když pracuji již několik let ve volebních komisích.Soudruzi u nás se bojí zavést elektronické hlasování,aby to někdo neovlivnil.A dnes je to ovlivnění u nás relativně jednoduché. Je to ovlivněno zbytečnou složitostí celého volebního procesu.To kroužkování je typický případ chybného řešení. Proč to v mnoha zemích funguje ? Neumime postavit silnice,železnice a řídit veřejnou správu ? To ukazuje na fatální chyby v systému. A všichni jsou v klidu . Bordel nám vyhovuje.V

3 1
možnosti
Foto

By to fakt nevidíte? Nahlodat veřejné mínění, že třeba referendum je nejvyšší stadium demokracie. Pak nás polopravdami dotlacit k hlasovani o opusteni EU, nebo ještě hůř (pro Rusy líp) NATO. Následně "výhodné hospodářské smlouvy" o dodávkách plynu a ropy (nic jiného nabídnout neumějí). A nakonec politické ústupky za trochu nižší ceny. A takoví, jako Vy.... no znáte to. Jsou užiteční. To slovo použil už ten ruský gubernátor na Hradě.

6 0
možnosti
Foto

Nevím, jak může ovlivnit zavedení referenda nějak dotlačit k hlasování o EU a NATO? Pokud budou občani proti, tak stejně tento fakt se dlouhodobě projeví tak, že nakonec vyhraje nějaká pročínská politická strana, nebo toliko v referendu, které nemůže změnit ústavně zakotvený systém, neboť o něm se nehlasuje. A zase to může být toliko ústavní většinou.

Je jednodušší zkorumpovat několik zákonodárců, než miliony voličů.

2 0
možnosti
MK

M77i51l79a78n 39K90e64s92l

1. 11. 2018 21:34

Ten náš speciální útvar to bude mít těžké.Nevím jakým způsobem bude na občany působit-rozhlas,televize?Tato média nám toho již nalhala tolik,že lidé již jim nevěří bez ohledu,kdo do nich přispívá nebo bude přispívat.Tato generace je již na jakékoliv antiruské zprávy imunní.Ta nová generace pořád bude více věřit dědečkům než třeba naočkovaným učitelům a jim podobným.Naši lidé jsou přesvědčeni,že každý rozumí všemu-jak fotbalu tak Afganistanu.Pochybuji,že je bude nějak moc zajímat,co se děje v Rusku.

2 1
možnosti
IB

I50v31o 82B94o98u29š46e

1. 11. 2018 21:10

Ano, jste.

0 0
možnosti
AL

Jak jsou (jako vždy) agresivní, neomylní i neomalení.

Vždy jistí svou pravdou a řídící se heslem, "Kdo není s námi, jde proti nám!"

Zkrátka taková údernická letka na potírání jiných než oficiálních (jejich) názorů.

Naštěstí pro svobodu člověka i svobodu jako takovou, jich je stále méně a to dokonce i v této virtuální sociální bublině.

Ne se vším, ale v mnohém co jste napsal, souhlasím.

Děkuji za článek.

Karma, nedejte se odradit a přeji pěkný, nikým nerušený večer.

1 10
možnosti
VR

Horší je, že vy komouši tiše a slušně zneužíváte svobodu slova, tady je velká slabina demokracie, kterou tak nesmírně miluješ, Arnolde Amicusi.

10 1
možnosti
JF

J58a68r66d95a 90F39i85š49e72r

1. 11. 2018 19:31

"Super speciální vojenský útvar"? Zjevně vůbec netušíte která bije.

Je to v první řadě snaha o destabilizaci společnosti například šířením nepravdivých zpráv a znejišťováním občanů. I přes vámi oblíbený Sputnik. Rusko ostatně už nám to jednou předvedlo v roce 2008, kdy poměrně velmi efektivně změnilo názor české veřejnosti proti americkému radaru.Vždycky se jedná o to, za prvé získávat informace, za druhé ovlivňovat společnost a za třetí narušovat spojenecké vztahy. Faktem je, že Rusové jsou přesvědčeni, že střední Evropa je jejich doména, kterou ztratili po roce 1989 a po rozpadu Sovětského svazu. Ale pořád mají tendenci, aby ovlivňovali nejen Českou republiku, ale týká se to i Slovenska, Maďarska a Polska, i když tam je situace trochu jiná. Střední Evropa je pro ně cílem, kterého se nebudou nikdy chtít vzdát.

Západ zaspal, nevnímal změnu ruské válečné strategie, která začala obratně využívat informační operace. Z letargie ho probral až šok po ruské anexi Krymu a válka na Ukrajině.

11 0
možnosti
Foto

nepodceňujte českého občana. Dokážeme zaujmout stanovisko bez ovlivňování a většinou platí, že čím víc nás chce někdo kamsi zmanipulovat, tím víc nás proti tomu popudí.

4 11
možnosti
Foto

Jsme tam, kde jsme byli před 30 lety, jen o 180 stupňů otočeni.

3 15
možnosti
JF

J15a89r13d94a 29F57i13š33e72r

1. 11. 2018 19:42

Neskutečná pitomost...

16 1
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........