Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Doufám, že Trump s dostatečném předstihu nakoupil hodně akcií výrobců žiletkových drátů.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

Jednoduše řečeno.alkoholikem či notorickým kuřákem se stáváte dobrovolně. Protože to tak chcete. A zde je jádro pudla. A ta závislost je vědecky plně ověřena.2dcl vína denně jde ještě ustát. Ale 5 piv denně je již alkoholismus.

0 0
možnosti

J79i61r29i 69B53o39r

7. 11. 2018 15:02

Jsem dost starej na to abych věděl že Klement Gottwald zajistil kvalitní tabák tak akorát pro sebe.

0 0
možnosti

:-)......Pane autore, většinou Vám fandím, ale dneska jste trochu mimo. Alkohol se pije od nepaměti! Už Kristus v Káni Galilejské, když svatebčanům došlo víno, udělal zázrak a proměnil vodu ve víno.

Doporučoval bych Vám vyhledat si kardiochirurga dr. Pirka, nebo prof. Šamánka, tam byste se dověděl, že mírné požívání alkoholu,(denně, ne se jednou za týden ožrat), prospívá zdraví. Já jsem toho zatím živým důkazem, praktikuji to léta, funguje to. Dodávám.....kdo tomu nerozumí, ať se do toho nepouští! Hranice mezi konzumentem a alkoholikem je velmi tenká !

0 0
možnosti

... pane autore ... klidně nepijte, nekuřte, nedívejte se na televizi, nehrajte počítačové hry, rozhlížejte se podle libosti kolem sebe - je to všechno na Vás a Vašem rozhodnutí. Nechtějte ale mermomocí roubovat svoje ,,dobro" nám všem ostatním. Myslím, že většina má též svůj rozum a právo svobodného rozhodování. Další zákazy ve jménu ,,dobra" jsou podle mě úplně zbytečné :-/.

6 0
možnosti

vážený pane Janso. Většina lidí má svůj rozum,ale do problémů se dostanete jedna dvě. Lidská psychika je komplikovaná záležitost.Dříve či později máte při podobných názorech,jaké máte Vy, psychické problémy. Zařadí se do nemyslícího stáda. Tyto problémy při získání závislosti vůbec nevidíte,nebo jim nepřikládáte důležitost.

taky si to poslechněte : https://www.youtube.com/watch?v=umzVo7XH0_Q&t=839s

0 1
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........