Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Dnes jde z takových shromáždění docela strach. Co chtějí ? Zavírat lidi a věšet na kandelábry ? Vypadá to ,jakoby se pozvedli všichni bolševici a kryptokomunisté,vysypali kasičky a zaplatili lidem všimné za jejich angažovanost. Již nám chybí jen výbuchy a pár mrtvých a zraněných. Policie to prý má vše pod kontrolou."

To snad je opsáno z Rudého práva z roku 1989! Jen čtvrtá věta původně zněla "Vypadá to, jako by všichni imperialisté a zločinní zbohatlíci zruinovali své dolarové účty a zaplatili lidem všimné za jejich angažovanost." Jinak je to přesné. Vynikající paměť autora blogu!

1 0
možnosti
Foto

Je to pravda. Když jsme byly děti a začaly jsme se spolu

škádlit (kočkovat) maminka nás kárala: "Přestaňte s tím, z hračky bývají plačky!" Včera na Václaváku, Někteří se tam předvádějí, někteří bavili, jiní naivně doufali, že se kvůli těm pár tisícům křiklounú změní svět. Slabota - z 10 milionů občanů ČR je nejmíň 9 milionů proti. Považují to za hazard - hlalvně těch organizátorů demonstrace. Kdyby mezi ně někdo z hlouposti hodil svělicí, skončilo by to možná i tragedií. Z HRAČKY BÝVAJÍ PLAČKY. Díky a karma. ;-)R^

0 0
možnosti

Ach bože ... už tady zase někdo huláká o zavírání a věšení

0 3
možnosti

To přece vykřikují ti demonstranti na Václaváku ! Já jenom zírám,kde se nacházíme.

4 0
možnosti
Foto

O36t17a25k16a14r 67S35e70k70l

16. 11. 2018 7:16

....bolševici a kryptokomunisté.....

Nemluvíte náhodou o Zemanovi a Babišovi ???

2 2
možnosti

Bolševik je například Kalousek. Kryprokoimunisté jsou na všech úřadech a ministerstvech..

1 0
možnosti

A76d31a15m 18M11a79l88ý

16. 11. 2018 6:05

Vše to zřejmně platí Babiš ve snaze vzbudit u koblihářů lítost nad tím, jak mu demokratická část vesmíru ubližuje

0 2
možnosti
Foto

Hmm a to jste vymyslel hlavou?

1 1
možnosti
Foto

Vadí mi a zpepokojuje mne vytrvalá vulgarizace vážného tématu. Ta urputná a nedůstojná snaha nejen bagatelizovat merito věci, ale hlavně urážet své spoluobčany podsouváním nízkých přání a skrytě účelového jednání, jako by jejich tužbou nebylo nic menšího, než pád premiéra. A to z dalšího nízkého důvodu - reprezentuje hnutí ANO. Opravdu mne znepokojuje, že se najde tolik lidí, kteří dokážou psát stále dokola, že kritici pana Babiše si vlastně nepřeji nic jineho, než revizi voleb. Všem těm neupřímným bijcům bych přál, aby jim někdo dokázal vysvětlit, že jejich chráněnec nepadne. A to dokonce i kdyby padl. Lze ho přece dál chválit a uctívat. Paní Marta Semelová je příkladem takové oddanosti. Oddanosti dokonce až za hrob. Až za hroby. Pokud by chtěl nějaký neurvalec připodotknout, že to srovnání je sprosté, předem varuji a zdůrazňuji, že nesrovnávám dvě osoby, ale oddanosti jim projevované.

6 1
možnosti

Proč skrytě účelové jednání? Proti premiérovi se přece demonstrovalo už mnohokrát a s veřejně sdělovaným přáním o jeho odstoupení.

A ano, jedná se o přání revize voleb.

Je totiž snadné být demokrat, když můj favorit vyhrává. Ale co když nevyhraje?

Pak je třeba plnit při různých výročích veřejná prostranství a nadávat těm, kdo ve volbách (jejichž férovost a demokratičnost nikdo nezpochybnil) skončili před mým favoritem a to pod záminkou volání po demokracii, jejíž princip zjevně nechápou...

3 0
možnosti
Foto

Názor, že je možné nějakým způsobem zušlechtit současný autoritářský systém jeho vlastním použitím, je důkazem toho, že jsme ještě plně nepochopili to, co svoboda skutečně znamená.

4 1
možnosti

O47t39a 49K63i49n49c

15. 11. 2018 21:31

Pokud vím, demonstrace není zaměřena proti hnutí ANO, ale proti osobě Andreje Babiše z důvodu jeho již několikáté aféry. V každém normálním státě by takto profláklý politik sám podal demisi. A jak jste napsal o možném věšení na kandelábry, z toho určitě strach mít nemusíte, lidé pouze chtějí, aby Andrej Babiš odešel z politiky a byl zodpovědný za své delikty. A teď už musím zkontrolovat účet, kolik mi ten Sóros a američtí imperialisté poslali.

13 1
možnosti

Pane Kinc, zbytečná kontrola, takové oni neplatí. Ti jsou jen užiteční:-)

0 0
možnosti
Foto

Při nedávných demonstracích na Slovensku odstoupil premier a nahradil ho kolega ze stejné strany,která vyhrála volby.V Česku by to tak nešlo?Co je na tom nedemokratického?Tady je dost lidí podivně zmatených.Poslední volby nevyhrál Babiš jako soukromá osoba,ale Hnutí ANO.Premier tedy muže být kdokoliv z ANO.Nebo ne?Babiš tam určitě není sám....;-)

13 3
možnosti

V ANO nejsou vhodní a schopní lidé. To je celý problém.Ve městech a obcích tam je jen odpad z politického spektra. A tak zákonitě musí skončit Babiš i celé ANO. Proto v komunálních volbách vítězí místní nepolitická seskupení. Dnešní demonstrace nic nenabízí. Jen si hrají na revolucionáře.

1 0
možnosti

Neklesne i když na světových trzích klesla mezitím cena ropy už o 20 dolarů/barel. Lidi si toho snad ani nevšimli, neb řeší voloviny a petrolejářští magnáti mají pré.

3 0
možnosti

A to je nadúrodou a nebo nátlakem z USA,kteří nevědí, kam prodat ropu ?

A co nastane, až se rozjede výroba energie z nových zdrojů na jiných fyzikálních principech ? Kdy to již začne ?

1 0
možnosti

Pokud jsem vaši logiku pochopil správně, tak pokud jste jednou zvolen, nesmí proti vám nikdo říci ani "popel", ani kdybyste byl přistižen při prznění domácího zvířectva. Jakýkoli nesouhlas s vaším jednáním lze totiž automaticky hodnotit jako odmítání výsledků demokratických voleb.

12 4
možnosti

P51a35v36e50l 61R21y44š29k14a

15. 11. 2018 21:17

Při čem byl pan Babiš přistižen ?

2 1
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........