Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ten článek je pěkný gulášRv;-D;-D

4 1
možnosti
Foto

Máte pravdu že Krym je dovolenková oblast. A objevili ho takoví ti zelení mužíci. Ti si tam tu dovolenou užili panečku! Pokud předjímáte, že tam jednou budeme masově jezdit místo Chorvatska, tak nevím co vás k tomu vede. Myslíte, že se Krym vrátí Ukrajině, bude tam bezpečno a zlepší se vše v oblasti služeb? Pak bych o tom možná uvažoval.

6 0
možnosti

:-).......Napsal jste to výborně ! Z výletu člověka postiženého schizofrenií je mezinárodní zápletka, alespoň podle toho, čím nás denně krmí novinky. A dokonce prý dostane pokutu. Dostal bych i já, kdybych se tam rozhodl jet?

Myslím, že každému může být úplně jedou, kam otec svého nemocného syna posílá. Všechno je to jenom humbuk, který má za cíl dostat Babiše z vlády a ke korýtkům by opět chtěl nastoupit stará sqadra.

Je to švýcarský občan, ze svobodné země, tomu bude někdo upírat kam může, nebo nemůže? Jak čtu příspěvky Vašich oponentů, ať už se raději nedívají na tv. Včera to byl už pátý den monotematický program, co jedou od rána do večera.

R^R^R^

1 6
možnosti
Foto

Jemu ale nikdo nic neupírá. On sám říká že tam nejel dobrovolně, takže slovy Andreje Babiše seniora, která pronesl v přímém přenosu, je jeho syn odporný lhář a hyena. A to Babiš řekl doslova.

8 0
možnosti

Kdo vám prosím zakazuje jet na Krym?

5 0
možnosti

Já nepíši,že mi někdo něco zakazuje. Jen musím počítat,že mi zakáží navštívit Ukrajinu a uloží mi značnou pokutu. Těch příkladů je již hodně.To jistě víte velmi dobře.

1 0
možnosti
Foto

Můžete mi prosím podrobněji vysvětlit, kde nemůže občan USA jezdit?

7 0
možnosti

Konkretne Andrew Shapiro jakkoliv na prazskem hrade. ;-D

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS