Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tvrdíte, že nejste obdivovatel Babiše. Já vám to však nevěřím, protože obsah vašeho textu vyjadřuje opak, tedy, že jím být musíte, jinak byste tohle nemohl napsat.

3 0
možnosti
Foto

Ono záleží jaké dotace se počítají. Těch dotací je mnoho jak uvádí Novinky Cz. Jsou to provozní dotace, investiční dotace, dotace a další dotace. Třeba někteří nezahrnují dotace z obnovitelných zdrojů. Nesporné je, že Agrofert za doby, kdy Babiš je ve vládě začal nejvíc shrabovat dotace pro svoje podnikání. To je, ale přeci v pořádku. On nešel do politiky, aby schudnul, ale aby měl ještě víc. Také se jeho jmění zvýšilo jednou tolik než měl. Tak je vidět, že se mu daří. Je to šikovný kluk.

1 0
možnosti
PK

V době konjunktury jiní - Křéťa, Komár, Kellner nebohatli? Motivy, které ženou AB - myslíte si, že rozhodující je majetek a více majetku a ještě více majetku?

2 1
možnosti
MB

P. Bicera, poctivě jsem prošťoural IDNES, nenašel jsem nic.Naopak, k mání je ten odkaz viz. p. Matuška. Vzal jsem přiblblou kalkukačku a ona hlásí - A. Babiš v politice - 2014-2017: Dotace celkem = 6.8 mld Kč. Za stejnou dobu - Zaplaceno na daních - 5.7 mld. Kč. Rozdíl činí 1.1 mld Kč , překvapivě, ve prospěch oligaršíka :-) Potvrzuje se to - co se ví. Přestože nemá na nic vliv - Do identicky stejných firem náhle přitékají objemné prostředky! (Článek). A. Babiš je drahá a pro ČR už dokonce nebezpečná hračka. V čem se p. Kindl mýlí? - co je na mém, napsaném nepravdivé? Píšeme si furt, já o Baťovi, o jeho příkladu - Vy o uhranutosti Velekněze ... :-)

10 0
možnosti
PK

Chtělo by to minimálně širší pohled. Vývoj v čase, jak jsou podobné aktivity hrazené v Evropě atd. Kdyby byl Babiš majitelem Českých drah a byl "bůh", tak bude muset být dotován. Pochybuji že i Bundes železnice si v bohatém Německu při jiné úrovni plateb na sebe vydělají.

1 0
možnosti
Foto

měl jsem investičního asistenta v nejmenované bance a ten mi někdy kolem přelomu století vysvětlil, že politici nechtějí Euro, protože máme všude možně ulité stamiliony Kč a při výměně by s nimi museli na světlo Boží. A pokud jde o Babišovy dotace, tak Vševěd pan Kindl tady tvrdil, že předloni vyčerpal 1,5 mld a na daních zaplatil 0,4 mld. Dnes je to v MF zveřejněné a bylo to 1,8 mld. Tak aspoň u mne ztratil renomé.

2 1
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........