Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Chtelo by to vymyslet neco lepsiho nez demokracii, protoze jejim vysledkem jsou Zemanove a Babisove. Bohuzel vsechny alternativni pokusy zatim skoncily jeste horsim fiaskem :-(. Ale treba nechat volit jen lidi, kteri nedluzi na danich, nejsou ve vykonu trestu ani v exekuci by nemuselo byt od veci ...

0 0
možnosti

J15i14ř25í 93H75a48r30t49l

30. 12. 2018 14:10

Tak ty ses povedl. Ty si myslíš, že Babiše volí jen dlužníci,kteří jsou v exekuci a jim podobni? Tak to jsi pěknej blázen, velice slušně řečeno. Jinak o takových, kteří se snaží škatulkovag lidi podle toho koho volí, si myslím, že jsou odpad, který by neměl mít právo volit.

0 0
možnosti
Foto

Začátek dobrej a pak se to rozjelo. No, autore, nedobré čtení jsi připravil. Nenápadně tady fandíš ultrapravičákům.

0 0
možnosti

Pokud budeme oprávněnou kritiku třeba za ulhanost nazývat "kopáním", pak bude odpověď znít: "Protože jsou to oba ultralháři."

2 0
možnosti

I95v94o 73B45o34u34š91e

24. 12. 2018 16:58

On do nich někdo kope?

3 1
možnosti

Velmi výstižné. Máte rozhled a přemýšlíte. Hezké svátky.

9 3
možnosti

Kulturní scéna se radikalizuje a hledá podporu u davu... Podporu u davu samozřejmě při politických akcich nikdy nikdo nedělá a skvělý Andrejko už vůbec nikdy ;-DA

5 3
možnosti
Foto

Muj kamarád, už by dokonce mohl mít rozum, mi po mém sdělení , že Zemana opravdu nemusím sdělil , že mám IQ žížaly z jeho zahrádky.

Tu jsem se začal smát a říkám mu : Zděnku, vždyť Ty nemáš zahrádku??

4 0
možnosti

Proč se kope do Babiše a Zemana?

Odpověď je jednoduchá - nejsou to liberální demokraté.

Problém dneška je, že v západní Evropě už nemají demokracii, ale liberální demokracii.

Největšími zly 20. století byly komunismus a nacismus. Obě tato zla spojovalo jedno - sociální inženýrství s cílem změnit strukturu společnosti a převychovat ji k obrazu zastávané ideologie. Bohužel, západní částí Evropy se začala šířit nová zrůdná ideologie, která se nikterak netají cílem změnit strukturu společnosti a po dobrém či po zlém ji převychovat (multikulturalismus, genderismus). Opět se objevuje cenzura, pronásledování ideologických oponentů, lidé jsou za názory opět vyhazování z práce. Opět je tu budován externí nepřítel, který může za „všechny naše problémy“. Znovu tu máme „ideologickou diverzi“, tentokrát nazývanou „fake news“. Opět se diktatura začala zaměřovat na naše děti a tlouci jim do hlav tupé ideologické poučky.

Politici západní Evropy začali tuto formu autokracie nazývat „liberální demokracií“. Je to stejné svinstvo jako za komunistů, kteří modifikovali demokracii na tzv. „lidovou demokracii“. Je nutné mít na paměti, že demokracie s přívlastkem není totéž, co demokracie bez přívlastku. Základní problém mezi zeměmi západní Evropy a Visegradem je ten, že země Visegradu respektují demokracii bez přívlastků, kdežto řada západních zemí se mění na liberálně demokratické, nebo chcete-li liberálně fašistické státy.

A stejně je to se Zemanem, Babišem, (či např.Orbánem). Útoky jsou nepřetržité, problémy ve zprávách jsou nafukovány, z každého útoku je cítit pomsta za to, že se Babiš ani Zeman nepodléhají liberálnímu fašismu. Jen tak pro zajímavost: vzpomenete si ještě na Katalánsko, na útoky policistů na lidi, jdoucích v poklidu volit do volebních místností? Všimli jste si, jak liberální demokracie mlčky přešla toto mlácení lidí? A dotace? Kolik jich zmizlo v nenasytném chřtánu neziskovek specializujících se na pašování migrantů do Evropy? Nemělo by se poměřovat každému stejně?

17 9
možnosti

:-)......Petře, lépe to už napsat nešlo ! Ale, jak je vidět, ocenění nedojdete. Za mne.......jednička s hvězdičkou ! R^R^R^

8 5
možnosti

Proc do nich kopu? Oba dva soustavne lzou a po volbach delaji opak toho, co rikali pred volbami. A co vic? Neustale podporuji leviccackou politiku.

A ta Stb? No rekneme, ze je skoro 30 let mrtva, snad. Ale o cem vypovida spoluprace s StB? Hlavne o MORALCE. Mame v cele vlady absolutne amoralniho prolhaneho dotacniho podvodnika.

16 8
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS