Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pane Bedrichu Dvoraku. Po precteni vaseho clanku musim uznat, ze nemam moznost se vyjadrit k vasemu "vyplodu"!! Kazdy odstavec potrebuje obsahly komentar a mohu rici, kdybych jej vytvoril a dal k posouzeni odbornikum, musel bych asi dostat doktorat filosofie a titul inzenyra ve stejne dobe.

Jen se vyjadrim k vasemu nadpisu. Chtel jsem se poucit necim novym z vasi dedukce. Vsak nic, co by mi prineslo neco uzitecneho. Stejny blabol jako obvykle prochazejici vasimi clanky. Nic konkretniho. Na konec se musim priznat ve svou shovivavost pouzit "tvrdych" slov v hodnoceni vaseho clanku. Specialne ve vase vyvody na konci clanku. Uzasne!!!

1 0
možnosti
BD

Vážený pane Limo.

Absolvoval jsme několik školení s různou úrovní. cosi jsme studoval a stejně nechápu zavedení umělé inteligence bez zásadních společenských změn. Ona je představa,že výrobní i obslužné procesy budou propojeny,tak,aby vše fungovalo optimálně. A nadnárodně. Což jsou totální změny,protože si dosud hrsajem an " svobodnou" společnost. Jakási pseudodemokracie nás nezachrání. Ani Zeman.Babiš či Okamura. Vznikne hororová situace,kde není cesty zpátky.

Vy víte jak se bude tato nová průmyslová revoluce 4.0 realizovat?. Já NE !

0 0
možnosti
Foto

Myslíte si, že se v Čechách začne stavět nebo programovat umělá inteligence?

Myslíte si to či víte? No, kéžby. Vaše poznámka o omezení zdrojů na zbrojení ve prospěch vědy, vzdělávání atd. jsem četl s potěšením. Jakou cestu si myslíte, že zvolí státy nebo mezinárodní společenství? Nějakou mezinárodní dohodu? Máte nějakou konkrétní na mysli?

0 0
možnosti
Foto

Zatím nás spíš zasáhla přirozená blbost.

R^

2 0
možnosti
BD

Oni se nás nebudou ptát. Německo nebude experimentovat doma a pokusným územím budeme my. Stejně tak USA nebo Korea a Japonsko. Mzda se u nás zvyšuje a odvody jsou vysoké. Roboti mohou pracovat 24 hodin bez přestávky a dokonce nechtějí ani delší dovolenou či zdravotní úlevy.

Jen nějaké další zdanění práce robotů není možné a tak musí tyto výrobní systémy převzít stát přímo. a máme tady zase oblíbený socialisrtický přístup soudruzi. Vše se vrací neb to má svoji ligiku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........