Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-Dno, s tím Soukupem, to je opravdu dobrej fórR^

2 0
možnosti

:-)........Napsal jste to výborně, tak to je! MAnifestace proti kdečemu se stala národním sportem. Jak píše kolega diskutér Zdeněk Danda, to je skutečnost. Já bych dodal ještě zákaz kouření, a samozřejmě totální zákaz alkoholu, jak o tom mele TV 2 x do měsíce a hospody přestanou existovat.

Samozřejmě, že každý soudný člověk pochopí, že je to organizováno a také sponzorováno. Stejné deštníky, stejně vytištěná hesla, ev. i karty, ba dokonce i cizojazyčně aby v cizině věděli, jaká je u nás nespokojenost s vládou!

JSou to taková trochu telátka, myslím si ti manifestanti, kteří nepochopili, že slouží jako užiteční idioti! R^R^R^!!

5 2
možnosti
Foto

... a komu sloužíte, jako užitečný idiot vy???

3 3
možnosti

Promiňte pane Dvořáku, ale jste to naopak vy, který v řadě svých blogů s jistotou tvrdí, že už brzičko, možná zítra, přijdou robotické technologie, lidé budou padat hlady na ulicích jako mouchy, peníze budou prázdné papírky, USA zkrachuje přes noc ... a mnoho dalších bystrochytračin. A náhle se divíte, že někdo jiný s jiným názorem je jasnovidec? O jasnovidectví svědčí tohle vaše převeselé tvrzení: Taková jedna větší demonstrace na Václaváku přijde bratru na pár milionů Kč. Kde to ti aktivisté berou ?

A to jste počítal na čem, na ruské kalkulačce z dob zářného socialismu?

5 0
možnosti

Vážený pane Buriane.

Mnoho odborníků předvídá mnou uváděný vývoj společnosti.Kupodivu největší odběratel robotizovaných systémů je Čína.To také něco naznačuje,když tam ůdajně pracují za hrst rýže.V Rusku plánují na desetiletí dopředu. My tady uvažuje od výplaty k výplatě. Přípaně věříme lákavým nesmyslům bank a pojišťoven. Již dnešní krize,kde nartoste deficit veřejných nákladů ukazuje,že stát musí převzít mnoho bankovních i dalších institucí.

Likvidace automobilů náš stát srazí na kolena. Nevyhnutelně.

Kapitalismus zanikl poměrně brzy po II. světové válce. Dnešní způsob obchodní války nemá s kapitalismem nic společného.A tak vývoj lidské společnosti směřuje po spirále k další fází socialismu. To přece není nic špatného,když základem všeho je člověk a lidská společnost.

Tušíte vůbec souvisllosti s minimálním zaručeným nepodmíněným příjmem ?

Jiná cesta prostě není,pokud se tu nechceme zlikvidovat.V

1 1
možnosti

Být Vámi beru provaz a jdu se zastřelit do rybníka. V takhle černém světě nemá cenu fyzicky setrvávat a oddechnou si obě strany. K ničemu vás nenavádím, berte to jako metaforu. Podobné zklamání z obecného chování lidstva se v minulosti řešilo poustevnictvím, blbá nálada se pak úzce lokalizuje a světu se uleví, a to je pozitivní. ;-)

2 0
možnosti

Já vidím vývoj světa velmi pozitivně. Nejsem zklamaný ze současného vývoje,jde jen o konec jedné etapy vývoje společnosti. Poustevníci jsme vlastně všichni. Jen tu ještě není moc tlustých kobylek,abychom si je nasušili k večeři.

1 0
možnosti

Budu se opakovat ale chci dodat ještě jeden postřeh. Dříve se mudrlanti shlukovali v hospodách a bouřliváci na sportovních stadionech. V hospodách je draho a netopí se tam. Vstupenky také podražily a už to není ono - všude kamery.

Pivo z petky je levné, počítač a připojení má dnes doma každý. A tak všichni ti mistři světa ve všem a ředitelé zeměkoule buší do klávesnic.

3 0
možnosti

To co jste dal na výběr působí na první pohled zmateně. Stejným způsobem působí to čím se většina našich politických stran a hnutí živí - politika. Materiálně zjevně nestrádali a nestrádají. Politika je snad jediná oblast života, kde nejsou příjmy závislé na výsledcích a umu. A podle toho to také vypadá.

2 0
možnosti

To se mýlíte, politika je vrcholné umění, na které je nutné být obdařen zcela specifickými vlastnostmi a umem. Srandovní je, že lidé politika volí, protože si myslí, že politik má vlastnosti a dovednosti pozitivní a ono je tomu naopak.

0 2
možnosti

A25d88a19m 62M53a79l89ý

16. 5. 2019 5:57

Poznat, že země kde vládne despocie a socialismem se ohánějící sebranka, je na cestě do pekel a nikoliv k prosperitě, to není jasnovidectví. Pouze stačí nebýt slepý.

1 1
možnosti
Foto

o které zemi píšete?

3 0
možnosti
Foto

Počtení k zamyšlení. Lidstvo připomíná poutníka, který neví kam jde a přesto svým směrem kráčí směle a neochvějně i když řada příznaků by mu měla napovědět, že to není ta správná cesta.

4 0
možnosti

Kdyby lidé věděli,kde je ta správná cesta,tak by bylo hej. Čím "civilizovanější" země,tím více problémů. Podívejte se na USA. Ti se již likvidují úplně dobrovolně za radostné ječení a pojídání burgrů neznámého složení..

1 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........