Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Čím více stran, tím méně demokracie, když byla jen jedna strana, bylo demokracie tolik, že se nedalo žít. To je fakt a je dobře, že už to tak není, protože demokracie je k ničemu. Demokracie je, když dva vlci a jeden beránek hlasují, co bude k večeři. :-/

0 0
možnosti
JP

J80a58n 61P22a31v51l98í84k

22. 5. 2019 20:33

Odpověď na otázku v nadpise: demonstranti na demonstracích pískají, aby veřejně vyjádřili nesouhlas s činy současné vlády. Na demonstracích se totiž kromě projevů píská a skandují hesla. Na rozdíl od autora demonstranti v těchto dnech nesbírají rozumy od Kadáffiho, ale mají povědomí o demokratických principech, které jsou v naší zemi do jisté míry ignorovány.

6 3
možnosti
BD

Pan Jan Pavlík

Mít povědomí je sice krásná věc,ale vzdělání povědomí podpoří.Demokratické principy jsou na celém světě pošlapávány a deformovány a ČR není určitě výjimkou. Babiš i Havel i Zeman se dostali k funkcím na základě nedemokratických principů. To ti protestující nevidí ? To pískání vypadá,jako když dav kritizuje podněty řečníků. V každém případě souhlasím s myšlenkou,že v ČR i EU je demokracie značně porušována. Jen na demonstracích to vypadá,že je snaha ji porušit ještě více. Tu demokracii.To je přeci pravý bolševický přístup.

1 0
možnosti
Foto

Dnešní demokracie se od té socialistické liší převážně jen počtem voličů a povinností jít za plentu. Jinak je to stejná komedie a parodie na demokracii. Na kandidátkách jsou jména, která voličům většinou nic neřeknou, strany se holedbají programy, které splní jen zčásti a všem jde především o moc. Na volitelná místa kandidátních lístků se dostávají jedinci, kteří prokázali, že jsou politicky spolehliví a dobře zapadnou do bandy ostatních u lizu. Jde o dokonale sehraný ansámbl a skvěle režírovaný tyátr.

9 5
možnosti
BD

Vážený pane Bicero.

Máte naprostou pravdu. Jen ty demonstrace nic skutečného neřeší. Musí jít o celoevropské a celosvětové hnutí,které přijde. Je to zákonité. Tady si dělají politikové z Francouzů jen srandu. On je smích přejde.V Nějaký Babiš je jen bezvýznamná figurka, požehnaná vládou v USA. Proto tam byl pozván k Trumpovi.

3 6
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........