Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Bedrichu Dvoraku. I dnes jste nevybocil z osobni nevrazivosti vuci krokum, ktere neuznavate. Osobne se nesnazim vas timto podcenit. I ve vasem clanku je mnoho pravdiveho. Jiz ten vysledek techto kroku je neznamou. Stale vsak lepsi, nez pouziti zbrani.

Vase uvaha je koncipovana z neznalosti predvolebnich slibu, s kterymi dnesni prezident USA predstoupil pre volice. Je to jeden z prezidentu, ktery se snazi sve sliby plnit. U politiku neco nevidaneho. Jeho slib byl, ze nebude usilovat o zmenach uvnitr statu, ale bude se snazit dosahnout rovnovahy v obchodnich vstazich. Obnovena smlouva, Kanada, Mexiko a USA, je ukazkou vyplneni tohoto slibu. Stejny zpusob domluv je na poradu s Japonskem a Cinou. Uzaverka dohod s Jizni Koreou, ukazuje dalsi uspech a vyplneni slibu volicum. Posledni bude Evropa. Ceka na usporadani EU po Brexitu.

Otazka Iranu je velmi slozita. Zde je konecne rozhodnuti nynejsiho prezidenta nedovolit tomuto rezimu vyrobit atomovou pumu. Snad je jedinou zemi, ktera se postavila i vojensky, za usneseni OSN, o nerozsirovani atomove sily. Zde je ten problem. Vojenska sila USA je dostatecna k tomu, aby znicila Iran k nepoznani (i bez pouziti te hrozne zbrane). Prezident to prohlasuje verejne. Vsak dava moznost diskuze o celem problemu.

Ukazka trochu jineho premysleni, nez jste naznacil vy. Vase spekulace jsou tak dobre pro urcite obcany zde v CR. Tim se radite, jako obvykle, ke komentatorum ukazujici postupny konec svetove spolecnosti.

Dekuji za pozornost.

1 0
možnosti

Vážený pane Limo !

Mí přátelé v USA souhlasí s kroky prezidenta Trumpa. I já se je snažím pochopit. Jsem plně přesvědčen,že končí dosavadní směr uvažování "vedoucích představitelů" různých národů i států. Začíná vláda lidí inspirovaná zdola.To je opravdu konec dosavadní světové společnosti.

Vyrábět atomové zbraně by mělo být zakázáno všem států. Jenom tak lze dosáhnout pozitivního posunu. Řeči kohokoli,že vymaže nějakou zemi z povrchu je buď nesmyslné tvrzení a nebo psychiatrická diagnoza.A je jedno,zda to pronese prezident Ruska,vůdce Koree nebo USA.

Ale v zásadě si myslím,že nemáme zase tak odlišný názor.Jde jen o úhel pohleduV

0 0
možnosti

"Prezident USA nám ukazuje cestu, jak bojovat s nepřítelem.Uvalí na kohokoliv sankce a je vyřešeno."

Přesně. A pak čeká na nadšence kteří tomuto jeho dalšímu stupidnímu výmyslu budou fandit.

I u nás je jich dost. Je tudíž pouze otázkou času kdy se sem seběhnou místní mínusovači a dají vám co proto. ;-D

Karma. R^

1 1
možnosti

Kritika vaseho typu ukazuje vasi neznalost moznosti, ktere se mohou stat. Jen podotykam, ze mnohe state Bible vas ukazuji presne kde stojite. Mate-li zajem, prednesu je na pozadani, pane Rozsivale.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS