Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

A co že to poctivému podnikateli/živnostníkovi na EET vadí?

3 0
možnosti
Foto

To nevím. Ale mne, poctivého zákazníka, to příšerně obtěžuje!

0 2
možnosti
Foto

Není pravda, že EET nic nepřineslo. Přineslo! Před EET stál v restauraci oběd v průměru 70-90 Kč, po EET tak 110-140. Takže přineslo zdražení. Ale my jsme uvědomělý národ, tak tomu tleskáme a ve volebních preferencích původce jasně vede!

2 0
možnosti
BD

Podle zásad kapitalůismu koncovou cenu určuje spotřebitel. Když má šanci výběru. A tu bohužel nemá. Zdražili všichni. I obchodní řetězce a pokračují v tom. Jedinou cestou je připojení k měnové unii v rozumném kurzu pod 20 Kč za Euro. Chápe to vůbec někdo ?

0 1
možnosti
KT

Měli jsme odběratele našich produktů v různých galeriích. Po zavedení EET raději prodej zrušili. Je to škoda, protože lidé si z výstavy rádi odnesou nějakou vzpomínku a to teď mnohde padlo.

Zrovna teď probíhá jedna velká výstava, kde jsme měli mít veliké prodejní místo, ale řešení se nenašlo.

6 0
možnosti
LV

A to jste nezmínil třeba povinnost OSVČ zveřejňovat své daňové identifikační číslo, které je ve své číselné části totožné s rodným číslem. Tahle magořina se táhne celých 30 let a nikdo dosud nenašel vůli to změnit.

4 0
možnosti
BD

Osobně jsme zažil evidenci zboží v mojí firmě na internetu a zloději si chodili krást stejně jako nakupovat do samošky. Když Policie jednoho chytila,tak se vymlouval,že se šel jen podívat co tam je k mání.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........