Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

EU ve své byro šílenosti, čas od času říká i rozumné věci. Odchodem Londýna jsou zdroje menší, jste 30 let svobodni a již jste pobrali mega objem prostředků. Předpokládáme, že infrastrukturu jste si dávno dali do pořádku - Po dálnicích se sviští z jednoho státu do druhého ! Podobně Dotace, patří do rukou těch malých - středních. Navíc, dlohodobě se žije v neuvěřitelném blahu konjuktury. K dluhům není žádný důvod a ČR se tak stala nejvyspělejší zemí V4. V parametrech dokonce předbíhá i bývalou NDR ! Takže končíme, peněz dostanete méně a naopak budete přispívat na ty další nebohé. Děkovat nemusíte - Toť bylo posláním EU a její politiky dotací. Reakce AB !? ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Makroekonomika nám nedává ty správné odpovědi. Správné odpovědi na to, že když budeme dělat to a to, stane se toto, nám dává Rakouská škola ekonomie.

Odpověď na váš nadpis: Ano, Babiš prostřednictvím centrální banky má tiskárničku na peníze. Je to nejefektivnější způsob jak nenápadně oloupit každého občana, který nespadá mezi vládnoucí kastu, nebo podnikatelskou bankovní kastu.

2 0
možnosti
Foto

I když tiskárničku na peníze nemá, protože to co používáme se penězi nazvat nedá, jelikož schází jeden důležitý parametr peněz a to je "uchování hodnoty". To co tiskne je státní oběživo, ne peníze !

1 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........