Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vůbec jsem nepochopila, proč je článek spojován (v nadpisu) s Čapákem :-(

0 0
možnosti

Protože to nějaký blb takto chápe.V

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

Vy tvrdíte,že na svém pozemku nemohu mít reklamu jiných firem ? A nějaký zákon výši účtované reklamy přímo omezuje ? Úředník finančního úřadu může mít libovolný názor a může vše rozporovat bez jakýchkoliv důvodů- prostě se mu to nezdá !

A tento podnikatel má tento příjem ve svém účetnictví se vším všudy.Tak nemůže dojít k nějakým únikům.

0 1
možnosti
Foto

Všichni podnikatelé na celém světě dělají obrazně řečené psí kusy, jen aby státu dali na daních co nejméně a rozumný stát vytváří legislativu, která tomuto chování má zabránit. Náš stát jalovými zákony nemohl trestat ani vyslovené hospodářské zločiny, jen proto, že nebylo možné prokázat úmysl. Korunu tomu nasadila Listina základních práv a svobod, která zakazuje trestat dlužníky. A v tomto prostředí se dá legálně i snižovat daně předraženou propagací.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Někdo z nás dvou neví, o čem je řeč. Pokud má reklamu na staveništi dodavatelská firma, tak určitě nic neplatí - je to součástí celkové smlouvy o stavbě (a možná teoreticky respektováno v ceně), pokud vůbec někde. Základní údaje o investorovi a stavebníkovi musí být viditelně na staveništi uvedeny v každém případě.

Pokud snad je reklama na pozemku investora (jedná se v případě ČH o něco takového?) a platí třetí subjekt, jedná se nepochybně o smlouvu o pronájmu. Nikoliv (!!!) o smlouvu na vyhotovení reklamy.

Jakou smlouvu máte ve svém pamfletku na mysli Vy?

1 0
možnosti

To byl jen pozdrav pana Lukaševiče z jeho seznamu...;-D;-D;-D

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS