Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BD

Tady je ta prává demokracie soudruzi :

https://www.youtube.com/watch?v=8D6sXfWjJ5U

A přemýšlejte kde je naše chybka !VVV

0 0
možnosti
AT

;-D naše chybka je v tom, že vás tady (někteří) bereme pořád vážně a hledáme ve vašich výkřicích nějakou myšlenku.

0 0
možnosti
JL

Demokracii mame, pane Bedrichu Dvoraku. Jenze....!

Podle mich pohledu a take znalosti, teto demokracii chybi uspesna organizace. Kdybych to prevedl do cinnosti korporace, ta by byla stale na dne. Otazka je, kde je ta skryta neuspesnost?

Zasadni je ta politicka organizace. Tu kterou mame, ma mnoho trhlin. Zde je ten zacatek. Podivejme se, jak to delaji ti ostatni. Jakou stabilitu jejich system vytvari.

Je mnoho ukazek, kde zacit.

Pri pohledu do budoucnosti je potrebou si uvedomit to zakladni, co statum prinasi uspech. Zde je jedna kniha, (Usvit) ktera nam vysvetluje na 50ti lete historii Velke Britanie, kde tato zeme udelala chybu a kde ji napravila. Od Clementa Attleeho (1945-1951) az do ery pani Thatcherove. (1975-1990) Velice poucna pro nasi zemi.

Kratkymi slovy, uspech prinasi konzervativni zaklad (slozeni statu) s dobre propracovanymi socialnimi organizacemi. (duchod, zdravotnictvi) Vse postavene na solidnim financnim zaklade. (i v dobach "neurody") pracujici podle biblickeho JOSEFA!!

Kdyz se budeme snazit takhle postupovat, nase zeme nebude mit proc se obavat navratem do minulosti. Ta tolerance i s temi netolerantnimi bude take snazsi.

0 0
možnosti
Foto

Demokracii tu skutečně máme. Ovšem demokracie není zárukou neexistence totality.

0 0
možnosti
PB

P44e35t94r 41B14u65r14i20a51n

19. 12. 2019 8:18

Panebože...tak vy jste si nevšiml žádné totality za komunistů, za to dnes se klepete hrůzou. Slušněj nářez. Já bych řekl, že to co je dneska jiné je skutečnost, že staří bolševici lžou čím dál drzeji a neomaleněji.

2 0
možnosti
Foto

To víte, stáří bývá paranoické. I já se někdy děsím, zda včas doběhnu na.... ;-D

1 0
možnosti
Foto

J29i12ř30í 54K21a87r79b55a39n

18. 12. 2019 20:40

Jak jsem vyrozuměl z vašeho textu jste (alespoň trochu) rusofil. Brojíte proti rusofobům, tak asi ano. No nic, to není nic špatného, každý má přeci právo na svůj názor. Ale jen jedna věc mně zajímá - myslíte si, vážně a upřímně, že v Rusku je opravdu demokracie? Že se tam můžou říkat a psát jakékoliv nazory, svobodně a beze strachu? Že tam může kdokoliv bez obav demonstrovat, svobodně a beze strachu? To je ten vzor, ke kterému máme směřovat?

1 0
možnosti
BD

Potrefené husy již kejhají. Přesně to jsem měl na mysli při psaní.Blahopřeji k odhalení.

0 0
možnosti
AT

Nu ... když napíšu vědomou ptákovinu a "předpovím", že ji nekdo jako ptákovinu označí, ze mě zad tak moc velkého vizionáře nedělá.

2 0
možnosti
MK

Zloděj křičí chyťte zloděje. Přesně to mě napadlo při čtení vaší kritiky Fake news.

1 0
možnosti
PP

Možná stačila jedna věta. No a ještě, že jsou hnědí a chtějí prolomit Benešovy dekrety. Jste k politování.

3 0
možnosti
PK

Druhá varianta je ta správná...

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........