Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Selhává především stát. Nakonec dle ekonomické teorie nemožnosti ekonomické kalkulace, musí každý stát selhat, pokud se snaží vyřešit jakýkoliv problém, na který je zapotřebí použít vzácné zdroje.

Je třeba vrátit se k čistému a neregulovanému kapitalismu, dokud není ještě pozdě.

1 0
možnosti

Pane Kšíre

moc nevím , o které ekonomické teorii, či kalkulaci píšete. Neregulovaný kapitlaismus je již absolutně mrtvý a je konec. Dvakrát nejde vstoupit do stejné řeky.A ve společnosti to platí dost absolutně.

0 0
možnosti

J58i72r23i 23B25o84r

10. 4. 2020 11:31

Máte představu o výši čínského exportu? Vážně si myslíte že může Čína uzavřít svoje hospodářství? Co bude vyvážet,střelný prach a hedvábí?Rv

2 0
možnosti

Pane Bore.

Čína již před lety vsadila na vnitřní spotřebu,která roste.Centrální systém hospodaření vytváří tezervy,které jinde mizí na soukromých kontech a v soukromých spekulativních investicích. Čína zakázala hazardní odvětví.zábavy.Výjimkou je jen Macao.

když bude nejhůře,tak to Čína jistě udělá.v historii to udělali mnohokrát.Trump che také navrátit práci do Ameriky. Ale tam to nebude možné,pokud nezmění svůj hospodářský systém. Dolar musí klesnout a přestane být rezervní měnou.

Když tam lidí platí nájemné za malý byt ve výši tisíců dolarů,tak to něco vypovídá. Národ žije ze dne na den bez rezerv.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........