Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A není on už dost dlouho někde zalezlý? ;-D

0 0
možnosti
PB

Vcelku obyčejný člověk ... a samá účelovka proti němu kam se jen podíváš. A nikdo neví proč.;-D

2 0
možnosti
KS

Ježiš to je tak prostoduchý, až je to blbý.

2 0
možnosti
DH

D61a52v47i39d 15H98o37l21e96c

20. 6. 2020 19:29

Problém je to,že opozice je absolutně neschopná a tak ze zoufalství že jejich program Antibabiš nefunguje udává v Bruselu.To svědčí o jejich bezmocnosti a také pochopitelně i o inteligenci. Ta rezoluce je bohužel jen cár papíru a pro Babiše nic neznamená. To by muselo být soudní rozhodnutí.

1 4
možnosti
VH

(Ad Holec, 20.06 - 19:29)

Jestli Vám dobře rozumím, pokud ukážu na zloděje, jsem udavač a svědčí to o mé inteligenci.

Pokud upozorním na skrývané domácí násilí u sousedů (ať na dospělci či dítěti), jsem udavač a svědčí to o mé inteligenci (mělo to přece zůstat v baráku).

Když státní orgány v případě evidentních nezákonností nefungují a já se obrátím na vyšší či zcela jiné, jsem práskač a o mé inteligenci je lépe pomlčet.

Tak to budu dle Vašich kritérií klidně neinteligentem

4 0
možnosti
Foto

To, že vy to nechápete, je ve světle vašich "vizí", celkem pochopitelné.

5 0
možnosti
JM

J56a94n 62M25o95r13a82v81e22c

20. 6. 2020 17:00

viz. níže : za prvé jsem byl proti vstupu a tím novodobé kolektivizaci a jestli tady tyto tanečky byly součástí vábení do toho pofiderního spolku pochybuji, ale opravte mě, lákali vás na volný pohyb osob a společný trh, když tak mi přepošlete odkaz, kde se při vábení hovořilo o tom, že se nám budou montovat do všeho, a poučování o tom jak babiš porušuje nějaké normy, vytvořené at hog si prosím odpusťte, fakta k tomu co jste podepisovali

1 4
možnosti
MV

kolektivizace... chápu, nejde o diskuzi, ale spíše o nějakou samolecbu z bůh ví jaké frustrace. Přeju, aby šlo o samolecbu úspěšnou.

2 1
možnosti
JV

J69i11r58i 38V93r62a79b49e68c

20. 6. 2020 15:32

Celá EU až na Čechii, české ovce mu drží štanglu.EU

0 0
možnosti
ZH

Ta vaše obhajoba Bureše je tak primitivně hloupá, že nemohu uvěřit vašemu tvrzení, že nejste jeho zastáncem.

13 1
možnosti
VH

Poslanci v Bruselu nemohli resoluci (prý 18 stránek) nastudovat? Z čeho vycházíte? Základ textu byl dlouhodobě znám. Oni neumí číst?

Jak tedy studují čeští poslanci zákony o více než třech tisících paragrafů? Také ho nemáme brát vážně?

Myslím, že pro člověka, který je ochoten používat mozek (a případně sundat brýle mámení) musí být jasné (i bez Bruselu), že:

- pan Babiš nepochybně ovládá (nebo je schopen ovládat) dění v koncernu jak prostřednictvím manželky (osoby blízké a profitující), tak správců které pouze on jmenuje a odvolává;

- premiér má nespornou možnost prostřednictvím vládního aparátu ovlivnit podmínky dotací, výběrová řízení i sankční postupy (FÚ)

- pan Babiš (případně jeho potomci) je nesporným beneficientem (byť budoucím) výnosů a hodnoty holdingu Agrofert, který může kdykoliv přejít zpět do jeho majetku (tedy až ukončí svoji vládní angažovanost).

Ne, pane Dvořáku, že mě blba neuděláte.

9 2
možnosti
VH

"Agrofert není žádný koncern. Jde o holding....." tvrdí článek.

Můžete, prosím, pane Dvořáku, uvést, kde je v našem právním systému definován holding? Přes značné úsilí se mně takovou definici nepodařilo nalézt.

V zákoně 90/2012 Sb. (Zákon o obchodních korporacích) je uveden pouze koncern - řídící (ovládající) osoba řídí osoby ovládané (zpravidla nadpoloviční většinou vlastněných akcií, nebo jinak).

Wikipedie pod heslem "Holding" uvádí: "Právní úprava holdingu. Holding neboli koncern je v České republice rámcově upraven v § 71–91 zákona č. 90/2012 Sb." Tedy považuje názvy koncern a holding za synonyma. Tak jsem tomu rozuměl a rozumím já. Je to jinak? Z čeho odlišnost plyne?

5 1
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........