Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud by to byla sebevražda České republiky, tak se přece nic tak děsivého nestane. Politici, úředníci a další lidé pracující pro stát na plný úvazek by přišli o svá místa a museli by začít dělat něco jiného. Různé skupiny povalečů připojených na státní sociální síť by musely začít pracovat nebo podnikat a těm co vytváří nějaké hodnoty by se notně ulevilo, protože by se mohli soustředit na práci a ne na nějaké výkazy pro lupiče.

Republika by se mohla rozdělit na Čechy a Moravu a nebo ještě na svobodná města a svobodné kantony.

2 0
možnosti

(Ad Kšír, 05.07 - 17:19)

Mýlíte se. Koho by se to určitě nedotklo by byli státní zaměstnanci. Naopak by bylo nutno nabrat další, aby situaci zvládali. :-(

1 0
možnosti

AB každoročně zahajuje svůj rozpočet sekyrou - 80 mld. Kč! 40 mld. na obsluhu dluhu = uspokojování věřitelů + svůj nepochopitelný - plánovaný deficit. Vše pak nabízí poměřením HDP - Pak dluh opticky klesá. Občan to nikterak nepociťuje, protože 39. 489 USD - "na hlavu", je cifra před odtokem do zahraničí . Vpadá to opět dobře, pak jsme i před Španělskem ...

Klaus na Primě řekl to zřejmé - "Vláda je šílená". Nevytvořila si rezervy, naopak, je vydrancovala. 500 mld. Kč - cifrou konečnou nebude. Opravdu, je to nářez ! Neinvestuje se opět - Viz výsledky programů Covid. Ekonomika je jako pacient na ventilátoru - Kurzarbeit. Opět to papírově vypadá dobře ! Jsou uměle dotována pracovní místa, která již reálně nebudou existovat ! Celé hospodaření současné vlády - Je sebevraždou ČR ... :-)

4 1
možnosti
Foto

No tak to už třeba lépe znárodnit úspory a ty použít na rozjezd ekonomiky.

0 3
možnosti

Znárodnit úspory jsou nesmysl. jedinou hodnotou je lidská práce jako realiztace užitné hodnoty. Klikánáním do počítače nic užitečného nevyrobíte.To jsou jen kecy spekulantů.

1 0
možnosti

To je jak aprílový žert :) Zadlužení v plánované podobě znamená, že 4 členná rodina v průměru bude muset platit ročně asi 25000Kč za dluhovou obsluhu.

0 0
možnosti
Foto

A proč jste mi potom dal minusku?

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu!!!

Něvěřím!!!

0 2
možnosti

Tak jsem nějak vyrozuměl, že všichni jsou tupci. Jen jsem nějak nenašel důvody, pro které to tvrdíte. Chybí.

2 1
možnosti

Jestli vaše otázka míři na mne, rád odpovím. Globální ekonomika je taková nadnárodní makroekonomika. Investování do změn v průmyslu nelze odkládat. Největšími kupci a realizátory robotických systémů jsou nyní Číňané, V USA budou rychle následovat. Namjí jinou možnost.

V ČR bude vývoj nejrychlejší v celé EU. jde o roky. Musí se změnit celý sociální systém a zavést dočasně minimální nepodmíněný základní příjem.Zruší se sociální dávky a příjem fyzických osob do určité výše.Například jde o násobky minimální mzdy.

Většina lidí i "odoborníků" vůbec nechápe o co jde a kde se na to vezmou prostředky. Sečtěte si daňové příjmy, odvody z mezd a vydělte to počtem obyvatel cca 10 milionů . a bude vám to jasné.

0 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS