Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J93a18n 33R76á56ž

8. 8. 2020 12:20

Mít v puse co nejvíc zubů, a je jedno zda půlka jsou implantáty, je podmínka dobrého zdravotního stavu, zejména v seniorském věku. Repase chrupu je všude na světě drahá a každý s tím počítá, mimo Čechů, kteří chtějí mít vše zadarmo. O tom, že je u nás zubařina relativně levná, i co se týká implantátů, dokazuje, že na klinice kam chodím, je velká část pacientů ze zahraničí, i vzdáleného.

Mimochodem : Jedním z důvodů, proč jsem byl v aktivním věku dost šetřílek a neutrácel zbytečně peníze za "prestižní" auta a exotické dovolené bylo hlavně to, abychom si s ženou mohli dovolit na stáří i ty implantáty.

PS. Ne všichni stomatoogové dělají tři dny v týdnu. Na zmiňované klinice i její šéf (vynikající zubní chirurg) pracuje denně. K zubaři, co dělá jen tři dny bych nešel.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........