Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mnozí lidé u nás chtějí vyrazit do USA. Jistě je to dobrý počin. Lidé v USA jsou jistě v mnoha oblastech spokojeni se svým životem. Jen v určitých městech je to již jiné. Tady jsou desítky reportáží kluka,který tam již žije hodně let a posílá nepříjemné informace.

https://www.youtube.com/watch?v=GHo_K3vYiP4V

0 0
možnosti

Relax, opět se mýlíte, veškerá náboženství rozhodně neskončí a Islám nás jistojistě přežije a pokud se dostane k veslu jedna zdejší silná partaj, tak si to užijete a přesvědčíte se o tom na vlastní kůži.....

0 0
možnosti

Pane Korecký.

Trošku to máte v hlavě přeházeno. Pletete si stranickou disciplinu,kterou jste asi zažil, s Vírou. Islám není nábožernství.To je životní styl či kultura nějaké části obyvateslstva. Já nemám nic proti kulturním zvykům kohokoliv. To je jeho právo. Vy se bojíte neznámého životního stylu,kterž vůbec osobně neznáte.Jde o stejnou věc, jako je například Budhismus a jeho odnože, život v divočině,či přímo v pralese a nebo život například v Praze, New Yourku nebo Šanghaji. A jesli bude u nás společnost lidí podporovat cokoliv, tak z toho sice můžete utéci,ale dnes není kam.

0 0
možnosti
Foto

"P.S. V komentářích u mých úvah je vidět,jak jsou lidé pořád pomýlení a zmanipulovaní."

Kde berete tu jistotu, že zmanipulovaný a pomýlený nejste zrovna vy???

1 0
možnosti

To je možné vždy. Ale já to vidím jen ze svého úhlu pohledu. I Vy,pane Matuško, možná časem dospějete k jinému názoru. Prozatím Vám asi vše plně vyhovuje. Já to vidím jinak,jako mnoho jiných.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........