Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K92a39r23e27l 88C42a83c25h

7. 10. 2020 0:00

Víte pane Dvořáku - ono ani nejde o to, kolik lidí je schopna uživit česká kotlinka. Pravda je, že kdybychom se množili jako v Africe, tak by nás tu těch 40 milionů již bylo. Jde ale o něco jiného. Jde o to, že ti, co v současné době přicházejí do Evropy, jsou z velkého procenta muslimové. Je to natolik rozdílná kultura, že příměr k invazivnímu druhu rostlin, který dokáže zahubit rostliny původní, je velice trefný a ona politička, která jej použila, za něj byla naprosto neprávem ostrakizována. Opravdu doporučuji vyhledat si video s poučnou přednáškou profesora Billa Warnera o islámském džihádu. Islám je rozpínavý, výbojný a k nevěřícím nemilosrdný. Není vázán územně a kam přijde, vytváří si malé chalífáty (jsou to ty no-go zóny, kde neplatí zákony hostitelské země prostě proto, že je uzavřená komunita nerespektuje a stát jejich respektování není schopen vynutit). Nevím, jestli si to uvědomujete, nebo jestli to chcete. Já jsem již docela starý, takže by mně to nemuselo trápit, ale nechci islámskou Evropu pro své vnuky. A zmínil jste Vietnamce. Když přišli Vietnamci do této republiky, tak se jich nikdo neobával - byli podceňováni. Národ si dělal legraci z "rákosníků". Jenže Vietnamci, i když žijí v komunitách, se chtějí asimilovat do hostitelské společnosti a hlavně - pro své děti vyhledávají dobré vzdělání. Toto ovšem od naprosté většiny muslimů neočekávejte.

8 0
možnosti
PK

Tak to je, problém je , že toto ovšem piráti nejsou schopni pochopit, natož akceptovat....

2 0
možnosti
JD

Pane Dvořáku, ta studie z roku 1937 je od Jana Antonína Bati. Tomáš Baťa byl už pět let mrtvý. Jinak souhlasím.

0 0
možnosti
BD

Omlouvám se. Knihu mám ,ale chybička se vloudila. A drtuhý Tomáš byl úplně jinde.

2 0
možnosti
PK

Je fakt, že SdEu rozhodl, že jsme spolu s Polskem, Maďarskem porušily právo EU, když odmítly přijmout migranty na základě dohody ze září 2015 o přerozdělení migrantů na základě tzv. uprchlických kvót. Díky politice Pirátů a jistě jejich angažovanosti tento prohřešek brzy napravíme, bohužel.

Jen bych dodal a jistojistě to naši i EU právníci vědí že Smlouva o fungování Evropské unie, článek 72, výslovně stanoví, že obavy týkající se zachování veřejného pořádku a ochrany vnitřní bezpečnosti představují legitimní důvody pro odchýlení se od závazků EU. Stačí se podívat do ochotně přijímajících zemi (tedy až do nynějška) muslimských migrantů....

4 0
možnosti
Foto

I16v72a92n 96M46a13r66e85k

6. 10. 2020 19:20

Kéž by tomu tak bylo. . . . . vždy. R^

0 0
možnosti
FL

R^ S takovým postojem volme Piráty. Díky nim tu budeme moci přivítat neomezené množství afrických inženýrů a lékařů. Naše zem rozkvete, nebudeme mít starost o naše důchody a rádi splníme závazek splatit italské a francouzské dluhy.

7 0
možnosti
JD

Jelikož jsme nejvíce vyzbrojený národ v našem regionu, obavu nemám. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........