Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Joó, už to chápu - připomínkou JUDr. et PhDr. Ondráčka, Ph., normalizační mlátičky, který co mladík v oněch časech pozdně sedmdesátých pochopil, kde je jeho místo. Jo, musel jsem být smazán...

0 0
možnosti
BD

Ondráček asi musel uplatit všechny instituce při svém vzdělávání. Navíc to byl policajt a nemohl odporovat rozkazům. Tak to asi takový pitomec nebude. Podle mne se projevujednes docela relaisticky. A pan Farda mu asi něco závidí.

0 0
možnosti
JF

Tak mi tedy, milá redakce iDnsu, bo nevím,čím jsem porušil Váš korekt, ve vší úctě polibte šos. A při té přležitosti ́sím poszdravujte Bosse. Ěljen Andy!

0 0
možnosti
Foto

Je třeba říci naplno, že minmulý systém byl lepší, než ten dnešní

0 1
možnosti
Foto

No, když to říkáte vy, ......

0 0
možnosti
JT

J35i65r34i 85T39i73c10h55y

12. 10. 2020 17:29

Moje vzpominky, coby odchazejiciho, jsou ponekud jine.

4 0
možnosti
BD

A jaké pane Tichý ? Velmi mne to zajímá.

0 0
možnosti
JL

Ty posledni vety, pane Bedřichu Dvořáku ukazuji vase snahy ukazat prezidenta Trumpa ve spatnem svetle. Ukazka neznalosti uboheho pisatele.

Jeho program pro pristi 4 roky je presne formulovan. Bude se zaobirat s emigracnim problemem, snizenim danovych poplatku stredni tridy, ma snahu stahnout americke vojaky, kde to neni treba v americkem zajmu, vytvaret lepsi ekonomicke podminky pro navraceni vyroby na americkou pudu, a hlavne jeho snaha na uvolneni moznosti pro generalni opravu americke "infrastructury" (mosty , silnice a pod.). Jsou zde jeste mnoha detaini programove akce, ktere probihaji jiz dnes. Tyka se to zdravotnicke oblasti a skolstvi. Zde neprichazi s "DIKTATEM'" jak to predelat, ale se snahou dat obcanum moznost se rozhodnou, co je pro ne lepsi. Presne podle americke tradice svobodneho obcana.

Toto je v kostce jeho program. Podle vysledku jeho uplynuleho mandatu kde vse splnil. je nasnade predpokladat v uspesnych budoucich 4 let, bude-li zvolen. Zde se ukaze sila mysleni svobodneho obcana nebo sila socialistickeho mysleni.

2 0
možnosti
BD

Vážený pane Limo. Děkuji za podrobnosti. Já jsem prozatím zapřisáhlý podporovatel prezidenta Trumpa. Takto je na vysvětlenou. Nevím jak jste na tu myšlenku přišel.V

1 0
možnosti
MB

Já Vás skutečně očítám rád. Představuji si, že v kuchyni máte nějaký hrnec. Voda se vaří a cosi tam přihazujete. Páry stoupají, prosycené omamností. Přistupujete tedy, jako kdysi v Delfách - A napíšete blog ! Bedřichu, co tam dáváte ? Já to zkusím taky, zatím jsem zaostal u klasiky - Sparty sušené ! Jinde se autor věnoval, domácímu pečení chleba - Zde vidím nový přístup ! ... :-)

3 0
možnosti
JL

Autor prostě myslí zamlženě a zamlženě píše, ale myslí to dobře, má dobré srdce. :-/

0 0
možnosti
Foto

" Nic konkrétního sice nevíme,ale věříme tak nějak metafyzicky."

Vy si vykáže???

3 0
možnosti
Foto

To je plurál majesticus.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........