Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Udivuje mne, kolik lidí bere tento blábol vážně.

1 2
možnosti

Směšujete dohromady dvě věci . Potřebnost armády a investice do ní. To totiž není jedno a to samé. Potřebnost armády, jako takové, je jeden z atributů nezávislého státu. Celkem osvědčený dějinami a fakt, že zrovna dnes se zdá jako zbytečný na věci samé nic nemění.

Investice do armády, tedy politická rozhodnutí, jsou věcí zcela jinou a poplatnou té dané době. O tom, že v současné době nemáme armádu ale jen paskvil není pochyb, v tom s vámi zcela souhlasím. Statistická data která uvádíte jsou vypovídající a ve skutečnosti jsou při podrobnějším rozboru horší, daleko horší.

Otázka zní, zda je potřeba s tím něco dělat, máme tristní stav, tak investovat aby nebyl ještě tristnější. Nebo konstatovat, že je to daný fakt a nechat to být.

0 1
možnosti

S kanony na viry. A pozde bycha honiti. Armada mela tenkrat mit dela co dostreli az do Wuhan.

0 0
možnosti
Foto

K59a43r76e74l 34C50a47c20h

23. 12. 2020 13:18

Náš národ je prostě nepoučitelný. Proto jsme odsouzeni k tomu opakovat odevzdanost, kdykoli si někdo usmyslí okupovat vojensky naši zem. Místo abychom posilovali schopnost a odhodlanost našeho národa územní a národní integritu bránit, hledáme vždy nějakého velkého bratra, který to bude dělat za nás. Jenže vždy se ukázalo, že ti velcí bratři měli úplně jiné priority. Údajná elita našeho národa, která horlivě pomáhá k tomu, abychom byli nenápadně rozpuštěni v nadnárodním superstátu (kterému pracovně říkám 4. Velkoněmecká říše) spoléhá na to, že vše vyřeší NATO. Jenže NATO je v podstatě majoritně ovládáno USA a pro ně je nefunkční superstát v Evropě, který je oslabován neustále trvajícím nájezdem převážně muslimských migrantů, vyhovující variantou. V současné podobě EU není schopna dělat velmocenskou politiku a tedy musí dělat politiku pod kuratelou USA. Že se v Evropě vytváří podmínky pro velké občanské nepokoje, které mohou přerůst až do ozbrojených konfliktů, je nechává v klidu.

Asi jsem militarista, ale jsem pro to, mít svou národní armádu a mít vycvičené zálohy (tzn. povinná VZS). Neposílat naše vojáky do válek ve světě, ale cvičit je výhradně k obraně republiky. Největší překážkou je morálka politických elit národa.

2 1
možnosti

A pane Cach, od koho nám hrozí? Slováci? Rakousové? Němci? Poláci?

Kdo si na nás brousí?

3 1
možnosti

Ano, ano není jí potřeba a kdyby se snad někdy, někdo objevil na hranicích , tak už Otto von Bismarck kdysi uklidnil sousední národ slovy. ,,Kdyby se britská armáda objevila na druhé straně kanálu, vyšlu policistu aby ji zatkl", tož tak přátelé Visegrádu..;-D:-/

0 0
možnosti
Foto

J16i24ř66í 11K22i36n27d21l

23. 12. 2020 12:35

Moc rozumu jste nepobral

1 4
možnosti

Zato vy ho máte na rozdávání v pomocné škole.

;-D;-D;-D

2 0
možnosti

Bedřichu, už to nehul, nedělá ti to dobře.

3 1
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........