Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V EU žádný socialismus není. Pan Zdechovský to slovo používá jen jako nadávku, bez politického obsahu. Tržní systém samozřejmě funguje jen zčásti, trh je masivně deformován tak, aby udržel nadvládu současné oligarchie.

0 0
možnosti
Foto

Už podle příjmení poznáte zmetka. Zdech..... pomlouvat a lhát mu jde. To že máme z ostudy kabát v EU nikomu nevadí? K tomu všemu podléhá politické centrále v Evropě stejně jako piráti! Velmi podobně jako komunisti řízení Moskvou! Hlavně nevolte zrádce!

0 0
možnosti

Docela zajímavé téma, jen nevím, proč autor nakupil vedle sebe socialismus, levicovost EU, FED, Čínu a SSSR? Že Čína je soustátí, slyším poprvé v životě...? Základní téma snad: levicovostí svých záměrů EU hrozí dezintegrace. To si moc nemyslím, dokud bude Brusel dotovat konzervativní Poláky a Maďary, dezintegrace nehrozí. Málokdo je taková mocnost jako Británie, aby si mohl lajsnout odchod z EU - prakticky jen Itálie a Francie, proč by to ale dělaly?

0 0
možnosti

Velká Britanie se již nikdy nedostane tam,kde byla před 200 lety. Stejně tak se již USA nedostanou tam, kdy byly po ro roce 1945.

Rusko má velké šance vybudovat nový " ruský" svět. a dostat se na špici. Čína bude muset otočit kormidlem trochu jinam. Nyní nastává období růstu Afriky a Latinské Ameriky.

0 0
možnosti
Foto

Pan Zdechovský, odmítá krýt zlodějny a upozorňuje na ně příslušná místa a já mu za to tleskám. To, že Čechům nevadí mít v čele oligarchu jak vyšitého, který svůj majetek získal z peněz StB, úplatky, kterému na jeho podnikání přispívají lidé v Čechách a v Evropě a Češi to považují normální a morální a ještě jeho zlodějny podporují, svědčí jenom o charakterových vlastnostech některých Čechů, kteří agenta StB, komunistu volíRvRvRv

4 4
možnosti

Nejtvrději a take i nejpoctiveji se vydelava ve finančním sektoru!!! Např. půjčkami na bydlení na 1+1 na 30 let dle každého zásluh a jeho potřeb. Asi nečtete blogy Sichtarove, Kellnera a Sorose. ;-D

2 0
možnosti

Na udavače jsem alergický. Pan Zdechovský svými příspěvky pouze dokumentuje, že nemá žádný názor, pouze svými příspěvky odleva doprava usiluje o své znovuzvolení.

5 5
možnosti
Foto

Chtělo by to ještě pod čarou vysvětlit, co jste vlastně chtěl tím shlukem slov sdělit.

9 0
možnosti

Odpovím za pana Zdechovského. Chci být znovu zvolen.

3 3
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........