Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je ale stupidní článek :-/

3 1
možnosti

Ale di ty šmudlo......poněvadž a protože !V

0 0
možnosti
Foto

Ja tohle rozdeleni moc nechapu. Nemyslim tim, jak jste to popsal Vy, vystihl jste to dobre. Stali jsme se jako celek zaslepeni ideologiemi. Ty potlacuji zdravy usudek. Mozna si to ani nekteri neuvedomuji, kdyz tak cini, ale cim dal tim vice se rozmaha ideologicke kadrovani. Nekteri asi zazivaji dejavu.

1 0
možnosti
Foto

Možná to tak můžete vnímat u sebe a dalších, ale není to většinově fungující varianta. Dost lidí posuzuje nikoliv podle zveřejňovaných informací, ale hlavně podle vlastního úsudku.

2 0
možnosti
Foto

Propaganda se snaží a vymývá mozky. Jde o kopání dodělávající kobyly EU a NATO, tyto entity jsou již z podstaty velmi agresivní a stabilita je něco, co jim nevyhovuje.

2 3
možnosti
Foto

Chudákovi Rusku každý jen ubližuje místo toho, aby s ním kamarádili a jednali s ním. Vždyť být konsensuální je základní vlastnost šéfů tohoto státu, jak už dokázali mnohokrát v minulosti a pokračují v tom i dnes. Také nechápu, co proti nim všichni mají, vždyť nám také už mnohokrát nezištně pomohli.

3 3
možnosti

I36v13a96n 81Z24b36o19ř20i47l

21. 2. 2021 21:40

Ještě bych chtěl dodat, že západní nepřátelství vůči Rusku je dle mého názoru způsobené hlavně tím, že si Rusku nenechá už diktovat od Západu, jak se má chovat, co má dělat.

Když si pamatuji, jak za dob Jelcina Západ tleskal Rusku za "demokratizaci" a plácal jej po ramenou (obrazně řečeno), tak tento pochvalný povyk ustal ve chvíli, kdy Rusku řeklo "dost" rozkrádání ruského nerostného bohatství. Rázem se z Ruska stala diktatura a porušovatel lidských práv.

Bylo úžasné slyšet to ticho v našich sdělovacích prostředcích, když nedávno Sergej Lavrov řekl, že Rusko je připraveno na zpřetrhání svazků s Evropskou unií.

Vůbec nevěděli, jak reagovat na to, že Rusko je svébytnou, samostatnou velmocí, které si prostě bude hájit své zájmy, ať se to Západu líbí nebo ne. A že pokud se Západem bude Rusko jednat, tak pouze jako rovný s rovným a ne jako podřízený s nadřízeným.

Řekl bych, že taková reakce Ruska všechny velmi překvapila a všichniu čekají na noty, jak reagovat a co říkat, aby si náhodou nezadali (jak novináři, tak především politici)

5 5
možnosti

I23v29a40n 15Z91b33o97ř37i20l

21. 2. 2021 21:29

Děkuji za hezký a hlavně realisticky napsaný článek.

R^R^R^

3 2
možnosti

Děkuji. Navíc si myslím,že se situace obrací k lepšímu.

0 0
možnosti

Opět a jako pokaždé jste velmi vícetématický. Pokud jde o Rusko, je to mocnost, která především těží z vojenské síly, rozlohy a obrovských přírodních zdrojů, západ, tedy jen někteří jim vytýkájí autoritářský politický režim, ale zároveň přehlížejí z politických důvodů mnohem brutálnější diktatury. Rusové prostě mají své strategické zájmy a cíle a neváhají je asertivně prosazovat a to bez ohledu jestli jim tleskáme, či ne.

Osobně necítím nebezpečí a jen se divím, že nejsme schopni najít v současném multipolárním světě s nim realistické modus vivendi.

Protože někteří západní státníci, včetně u nás obdivované „vůdkyně svobodného světa“ Angely Merkelové, se podle toho již zařídili, plyn bude a za dobrou cenu.

No a senát? Tam je to bez komentáře...a pandemie, tu jistě vyřeší po volbě nový establishment..;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........