Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Pro pana Flašku, pokud se bojíte, tak seďte doma, pořiďte si klimatizaci s důkladnými filtry a jste v pohodě. Já mám strach z lidí jako jste vy. Nemáte doma schovanou uniformu Lidových milicí?

1 1
možnosti
Foto

pan Flaška zřejmě při své nesporné inteligenci nedomyslel to, že by se musel bát kohokoliv, protože nelze poznat kdo by byl očkován a kdo ne. Pokud by ovšem nebyli neočkovaní nějak viditelně označeni a to by ovšem evokovalo dobu chvíli před nástupem Lidových milicí.

0 0
možnosti
Foto

V lidském mozku je až 150 mld. neuronových buněk. Je to hodně, že a vejde se tam hodně záznamů. Zajímavé je, že gliových buněk je cca 10x tolik.

Když si přečtu něco z kategorie tohoto blogu, tak mám podezření, že u dotyčného došlo k podivné vývojové vadě a místo neuronů jsou do služby povolány gliové buňky, mající úplně jinou funkci. Zmatení a nesmysly tím způsobené nelze vyčítat interpretovi tohoto zmatení, neboť on stejně právě proto nemůže vyhodnotit přiměřeně a korektně jemu adresované texty.

Tož, přijměme takové "hodnoty" s patřičnou shovívavostí a bez zášti k autorovi. Jen je škoda, že takto postižených osob není bagatelní množství a navíc (zcela nepochopitelně) mnozí z nich se dopracovali na místa nejvyšší. Proto naše společnost vypadá tak, jak vypadá.

0 1
možnosti
PS

Důležitější informace o lidském mozku je, že využíváme jen čtyři procenta jeho kapacity. Takže co my víme, jak mý být?

0 0
možnosti
JF

J92i91ř32í 51F86o17g19e56l

1. 5. 2021 17:47

Váš lékař vám to snad vysvětlil a ne jen slepě zakázal.

Já znám z rodiny případy s chronickou respirační chorobou, kterým naopak bylo očkování, vašimi slovy - důrazně, doporučeno.

1 2
možnosti
BD

Vůbec nevíte,co to je idiopatická plicní fibroza. Ta vzniká i poruchách typu covid. Pane Fogel, já mám fukčnost plic na 48 %.A nelze tiovyléčit.

0 0
možnosti
Foto

Co jsou logické konspirační teorie?

3 2
možnosti
Foto

Hm. Neočkovat se máte právo. Nenechat se testovat máte taky právo. Ale já se Vás bojím, když nevím, jestli nejste nakažen. A nechci vás vedle sebe. Na to mám zase právo já.

Je to v podstatě totéž, jako byste přišel do hospody s ilegálně drženou zbraní a domníval se, že po 5 pivech a 4 panácích máte vše pořád pod kontrolou.

7 4
možnosti
Foto

Po roce masáže to na vás nechalo následky.

Já se zase bojím takových lidí jako jste vy. Už to tady jednou bylo, uliční výbory atd. kde samozvanci rozhodovali o vině a nevině ostatních.

2 0
možnosti
VB

Povinné testování bezpříznakové populace (s výtěžkem 0,2 % sporné pozitivity, protože ani klasický RT-PCR nemá spolehlivost 100 %) stojí nehorázné miliardy (ty budou chybět pojišťovnám) a uráží základ. důstojnost občanů. Švýcarsko nebo Švédsko to řeší nabídkou dobrovol. testování ve školách a na pracovištích, a mají méně mrtvých než my (asi 80 % občanů se rádo testuje dobrovolně, podle šetření němec. Institutu R. Kocha). Zajímavé je, že Havlíček oznámil, že se zaměstnanci budou muset testovat asi ještě v červnu: proč? Co když bude míra záchytu nákazy na nule? Které firmy si tím vylepší své zisky? Žádný test nyní používaný u nás pro školy či firmy nebyl buď vůbec nebo dostatečně nezávisle ověřen.

2 0
možnosti
VB

Rok pandemie prověřil, kdo je kdo; zda si vůbec někdo zachoval zdravý rozum nebo aspoň jeho kousky. I někteří západ. politici sem tam utrpěli újmu na svém dušev. zdraví, takže tu vyvíjejí tlak na odborníky (např. Trump na ně tlačil, aby se urychlilo očkování, ač byly odbor. pochybnosti, zda by se neměl výzkum ještě prodloužit, podobně tomu bylo i při EMA), tu nařizují občanům i to, co nemá dostateč. odbor. podklad. O to více trpké je tomu u nás, kde výhodné pozice při MZ ČR (postupně se střídající ministři k tomu patrně vytvořili méně zdravé prostředí) ovládli někteří "experti", kteří sice vědí, že leccos je "vědecký nesmysl", ale než bude vyměněn aspoň za menší nesmysl, vydělají si peníze apod. Jsme asi poslední země, která uznává imunitu po covidu jen 3 měsíce, západ. země uznávají 6 - 8 měsíců. Pokud jde o ministrem Havlíčkem prosazované povinné testování pomalu celého bezpříznakového národa (ač asi 3 mil. občanů už covid patrně prodělalo, k tomu přes 2 mil. je očkováno), asi nám nezbyde než na protest zůstat doma: nejít do školy ani do práce ani ke kadeřníkovi. Politici a čeští "odborníci" nás zavedli do středověku spolehlivěji než sám covid.

3 0
možnosti
PK

Ptákoviny budou kulminovat před volbami, kotel jen tak nepřeteče a sneseme dosti, nikoliv tedy jako obránci Leningradu, ale stále ještě velmi mnohé, tedy alespoň ti co zažili předchozí režim.....a tak 1.máj a do průvodu pane autore...:-):-):-)

0 0
možnosti
PN

Pane Dvorak, muzete mi rict, koho by jste volil? Koho nevolit, v tom mam jasno. Spatne je, ze mi zbyvaji akorat Okamura a Komunisti. Komunisty volit nebudu a Okamuru se mi volit nechce.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........