Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Rusko není náš nepřítel minimálně proto, že j e š t ě nemá patřičnou sílu na prosazování svých plánů." ,,,;-D,,,

Zdroj: https://bedrichdvorak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=771398

(Není to originální citace, protože jsem si dovolil opravit některé gramatické chyby;-)).

1 0
možnosti
MB

Nejsem přítelem, ani nepřítelem Ruska. Zbytečně mi spílat. Jsem, pro obchod, pohyb, dovolené ap. V nadsázce, oni se o to pokoušejí od r. 1917. Je opravdu neuvěřitelné, že se jim to stále nedaří - To není možné ! Nemám problém s ruským člověkem mám problém s ruským režimem . :-)

2 1
možnosti

S tím ruským člověkem bych byl ale taky opatrný. V prezidentských volbách v roce 2018 volilo Putina (tedy ruský režim) 77% voličů. A v referendu o úpravě ústavy, která umožňuje Putinovi vládnout až do roku 2036, podpořilo tuto změnu 78% voličů.:-)

2 0
možnosti
PB

P84e92t20r 53B49u45r13i42a72n

30. 5. 2021 23:33

Když nás opustila vojska SSSR,tak jsem měl také radost.

------

Neměl jste a na vašich textech je to hodně znát.

10 4
možnosti
BD

Nevím, pane Buriana,kolik ja vám let.Těžko váš postoj nějak hodnotit.

0 0
možnosti
Foto

V USA jsou licencovány nové typy reaktorů a vydána předběžná povolení ke stavbě dalších nových jaderných bloků ve stávajících lokalitách.

0 0
možnosti
VB

Tak ještě je vyzkoušet a otestovat,nejlépe někde za mořem...Za pomoci egyptských montérů v Dukovanech.

3 0
možnosti
MB

Rusko je zemí, která je zcela předurčen k blahobytu. Nemá smysl vypisovat přednosti, od surovin, klima, moře, po houževnaté lidi. V podstatě i otázka, proč nevrhá na Evropu - svět svoje zboží ? Ruku na srdce, co máme my doma ... ?

Nechme bokem plyn, ropu a vodku. Kde jsou jejich auta, motocykly, mobily, spotřební elektronika, zahradní potřeby, sekačky - bazeny, jízdní kola atd ? Osobně říkám, zde ideologie nehraje pro spotřebitele žádnou roli. Pořád jde o klasiku - Cena - oblíbenost - zavedenost - spolehlivost výrobku. Dokud toto Rusko nedokáže, tak bude i nadále - Jadernou velmocí = Rozvojovou zemí. To je celé ... :-)

5 1
možnosti
VB

Před 40 lety nám jeden profesor na matfyzu vykládal, že auta, bazény, sekačky atd. se vyrábí v rozvojových zemích. Asi se trochu mýlil, ale vyspělost státu se nepozná jen podle toho, že se zde montují auta.

3 0
možnosti
PB

..... tak nandali sme jim to fest,- jen co je pravda!,- v panice prchají za Ural a pod náporem našich(?) prosperujících firem praktikují taktiku spálený země,- jakoby s náma nechceli mít vůůůbec nic společnýho,- nějaký Dukovany, Sputnik, kšefty, event. normál diplomatický vztahy, je nějak netrápí, maji to úplně v Bruseli?!),- naštěstí nám Helmuti a Tulipáni nabídli tu "nezištnou pomoc" na tej naši osiřelý ambasádě a tak to má mezi přáteli a partnery fungovatVEU!

1 1
možnosti
VV

Uz jsem zde precetl hodne nejapnych prispevku, ale tento prkonava vsechny predchozi.

2 0
možnosti
HH

Na import ropy a plynu tu není potřeba 150 "konzulů"...

7 0
možnosti
Foto

Víte, co je to "Kýblová brigáda"? To je pro případ, že by se ucpalo potrubí. ;-D

1 0
možnosti
PK

Opět je těžké reagovat bo vaše blogy jsou silně multitématická, tak aspoň něco a rychle.

Jsem rád, že se vyrovnaly počty zastupitelů, jak RF tak nás, bo to nikdo dlouhodobě neřešil. Byznys s Rusami je pryč a uvidíme zda uzavřou i kohoutky, další obchod rychle převezmou jiné země a to velmi radostně, viz SRN a její objetí. Dostavba JE by byla cenově i věcně nej s Rosatomem, kdo trochu rozumí EN ví proč. Čína je novým hegemonem světa a EU podepsala smlouvu o INv.

1 1
možnosti
PK

opr. multitematické.....

0 0
možnosti
Foto

Další blog na téma: "Já neříkám nic, ale na má slova dojde"

6 0
možnosti
JB

J31i47r85i 52B48o76r

30. 5. 2021 18:42

Rusko není náš nepřítel

Podle Ruska jsme jejich nepřítel my.O všem co píšete se dá polemizovat. Spoustě věcí nemůžete věřit ani vy.

8 1
možnosti
IZ

I56v84a15n 69Z54b85o62ř59i34l

31. 5. 2021 14:44

Ruskoi nikdy neuvedlo, že jsme jejich nepřítel. Oni pouze uvedli, že jsme země, která se chová k Rusku nepřátelsky. A to je sakra velký rozdíl. Krom toho mají pravdu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........