Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J85o40s66e14f 16V47o15g53l

6. 6. 2021 9:48

Systémy nefungují: co tedy budeme dělat? Tak za prvé, ústava! Článek 5 Ústavy zní " Politický systém je založen na svobodném a dobrovolném vzniku a volné soutěži politických stran respektujících základní demokratické principy a odmítajících násilí jako prostředek k prosazování svých zájmů." Tento text nahradil článek předlistopadové ústavy o vedoucí úloze KSČ a v podstatě zlegitimnil, že vítěz voleb si po volbách může dělat co chce. Takový článek nemá v ústavě co dělat. A ve spolupráci s prezidentem, který si také dělá co chce, nám nezbývá než čekat na zázrak. Nelze se proto divit, že mnohé z nás již teď jímá hrůza z dalších voleb.

0 2
možnosti
BD

Správný poznatek i závěr. Ústava ČR je tendenčně upravena tak,aby bylo možno přijímat příkazy z USA i EU. Zázrak nepřijde z nebes ale z USA,kde se již vše připravuje ke změnám.Německo je okupovaná země,která bude muset přijmout i tento diktát z USA. ( Anglie)

1 1
možnosti
JL

co tím chtěl autor říci?

2 0
možnosti
Foto

.... jó, to kdyby autor věděl.

4 0
možnosti
IZ

A to jste, pane Voříku, napsal ještě velmi decentně.

1 0
možnosti
IZ

Pane Dvořáku. Omlouvám se za překlep. Ten mobil si občas dělá, co chce.

0 0
možnosti
PK

Kontrolní systémy přestaly fungovat.....to mě zajímá, které myslíte a jak byly nastaveny?

0 0
možnosti
BD

Nefungují vůbec. Třeba finanční správa,výběr sociálního a zdravotního pojištění a proplácení zakoupených léčiv a zdravotnického materiálu.Nyní přichází období vycucávání zdravotnictví pomoci opožděných operací.Tisíce pracovníků pracovalo doma na "Home Office". Nyní se projevuje jejich zbytečnost.A co s nimi ?

1 0
možnosti
BD

Smát se budete jistě i ndále. Žádná krize Chudáčkům nehrozí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........