Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Snad stále platí, že hranice jsou neměnné. Jestli bychom se jali napravovat "historické křivdy", tak jenom naděláme nové a horší a nikdy neskončíme.

0 0
možnosti

Každé hranice se mohou změnit,když to vyhoví mezinárodnímu právu,které je v té době platné. A pravidla hry stanovují vítězové. Nyní jsme na straně těch poražených. Bohužel nás na Západě počítají mezi národy SSSR.

0 0
možnosti

"USA uz nechce financovat a Rusko take nema penez nazbyt", pise pan autor. Kdyz nema nazbyt, kdo tedy financuje ty bantustany DLR a LLR ajejich "armady" ptam se ja pane Dvoraku? Kdo tam posila vojaky na dovolenou a kdo vlastne utoci a je takto agresorem? Ukrajina ktera haji sve pravo na pouhopouhou exutenci sotva a pokud vim ani. jeden ukrajinsky vojak neprekrocil hranice sve zeme, dodkazte, ze je to jinak!

4 0
možnosti

Nejedná sa miliardy dolárov denne tá suma nie je až taká obrovská.

Okrem "dovolenkárov" je tam aj občianska vojna, občan Ukrajiny bojuje proti občanovi Ukrajiny inej národnosti, na obidvoch stranách bojujú žoldniaci z takmer celej EU, finančné aj technické "dary" prichádzajú z celého sveta, podstatná časť je z Ruska a Ukrajiny.

3 2
možnosti

Polsko plánuje připojit Lvov k Polsku? Autore, jste schopen toto tvrzení nějak doložit?

Věřím tomu, že ano. V opačném případě byste byl sprostý lhář.

3 2
možnosti

Polsko by moc chtělo - ale uvědomuje si, že za současné politické situace si nemůže vzít zpět to, co mu podle podle jeho výkladu historie, bezesporu patří.

;-D;-D;-D

0 0
možnosti

..... asi na to zas tak nespěchají,- sem nezaznamenal, že by si Poláci na tej Evropě nechali na dresy vyšisovat mapku Lvovský oblasti,- no aj my sme v tomhle směru hódně pozadu,-....... vono by to bylo, s tou mapou Slovenska a Zakarpatský Ukrajiny na našich dresech, přeci jenom trochaj složitější,-žejo?!

1 0
možnosti

Vypadá to, jako byste se v této problematice dobře orientoval. Mohl byste prosím pro mě méně znalého upřesnit Vaši informaci, že Zakarpatská Ukrajina se nařízeními prezidenta Zelenského již připravuje na připojení Lvovské oblasti k Polsku?

4 1
možnosti
Foto

Autor zásadně nevysvětluje, vždy pouze naznačuje.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS