Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A96l46e90š 85N21o40v91á44k

21. 6. 2021 10:58

vlastně to byla jen zdvořilostní návštěva, nic zásadního se nestalo. Po návratu domů vyhlásil Biden další protiruské sankce.

0 0
možnosti

Je pravda, že světové agentury mlčí o tom, co se dojednalo - tedy kromě toho, že USA i Rusko navzájem posílí diplomatický sbor.

:-)

0 0
možnosti
Foto

Nejjednodušší vysvětlení je, že nic nedojednali.

A je asi pravdě nejblíž.

1 0
možnosti

J29a83n 62M57a46r52e55k

20. 6. 2021 15:47

On pan Biden chce dát ty peníze bezdomovcům. Krásné gesto. Kdo zná poměry v USA a ceny tamtéž ví, že 1200 dolců je úplně na nic. To se prochlastá zhruba za týden. Pan Biden se dělá před světem hezkým, a že ten program, jestli se uskuteční brzo zkrachuje je víc než pravda. On pan Biden zavádí nejen takový minisocialismus, ale i americký rok 1948, kdy vyhodil z důležitých funkcí všechny republikány,,,,připomíná mi to komunistické Akční výbory.

3 0
možnosti
Foto

V r. 1927 se zase v USA konal pokus o fašistický puč. Možná budete mít podrobnější informace.

Taky to tam lítá ode zdi ke zdi. :-)

0 0
možnosti

Fascinující blog, o čem to ale je? že dojde k velké sociální přeměně. OK. K té dochází permanentně od vynálezu parního stroje. .... V budoucnosti to zřejmě bude zpestřeno tím, že se bude oteplovat planeta a lidí bude čím dál víc. Také mají lidé touhu mít co nejvíce dopravních prostředků a všelikých technických hraček, na vše potřebují energii.

0 0
možnosti
Foto

Ta přeměna nastala ještě dřív, a to objevem použití pazourku a tím, že pořádným kyjem se dá lépe zneškodnit nepřítel. :-)

0 0
možnosti

Závěr pozitivní a tedy vše dobréR^

0 0
možnosti

Svůj příspěvek z 12:15 jsem napsal příliš brzy, tedy hned po přečtení vašich prvních vět, ale ještě jsem v tu dobu neměl přečtený zbytek vašeho článku.

Když všk v tom zbytku píšete proti tomu, že různí lidé mají různě veliký majetek, tak v tom s vámi nesouhlasím.

Veškeré pokusy o nastolení příliš velké rovnosti mezi lidmi vždy ztroskotaly. Jenom v našich dějinách hned dvakrát (1419-1424 a 1948-1989).

Kdyby lidé byli andělé a kdyby v lidstvu panovala všestranně dobrovolná slušnost, byl bych stoprocentně pro nastolení všeobecné rovnosti lidí. Ale ono to takové není, a tudíž raději přenesu přes srdce i nějaké ty křivdy, ale budu žít ve fungující společnosti, než abych se honil za ušlechtilým, ale nerealizovatelným ideálem.

Stejně tak, jako si stojím za tím, co jsem napsal ve 12:15, kdy jsem souhlasil s úvodem vašeho blogu, tak si stojím i za tím, co píši nyní, kdy se zbytkem nesouhlasím.

2 0
možnosti

Že jste nazýván zastáncem Číny a rusofilem?

To já občas také.

Někteří fanatici tak nazývají každého, kdo jen třeba náznakem napíše, že Rusko za ten nebo onen problém euroatlantické civilizace nemůže. Že Rusko se z toho problému třeba i velice raduje, protože uvítá každé oslabení Západu, ale že ho nezapříčinilo, protože na to ani nemá páky. Rusko skutečně nemůže ovlivnit to, kolik řepky tady nesmyslně pěstujeme na biopaliva, kolik proděláváme na fotovoltaice, kolik migrantů sem chodí přes Středozemní moře nebo že angličtí fotbalisté poklekávají na jednu nohu před každým zápasem.

Stačí, když člověk do nějaké diskuse napíše, že sice Rusko nemá rád, ale tohle že děláme my Evropané nebo Severoameričané a nikoli Rusové. A takovéhle objektivní konstatování stačí k tomu, aby od některých pravidelných účastníků těchto diskusí člověk dostal nálepku rusofila.

2 1
možnosti
Foto

Zkuste alespoň jednou napsat, v čem konkrétně ta vámi avízovaná změna bude.

3 0
možnosti

Obecně přece platí, že změna je život, takže co je třeba více...;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........