Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vybombardovat, nebo vyhladovet, co je autore lepsi?

2 0
možnosti

Jakým právem máme něhoho bombardovat či vyhlůadovět ? To jsme nadlidé ?

0 0
možnosti

Jaké řešení byste si představoval místo těch sankcí? Chcete nechat zloduchovi volnou ruku k jeho zločinům a nijak nereagovat? Nebo naopak na něj chcete poslat armádu a jít kvůli němu do války?

Obě tyto možnosti považuju za nepřiměřené. Sankce jsou tak akorát.

2 0
možnosti

Pane Kando. Nemáte pravdu. Proč chceme nějak někoho předělávat k obrazu svému ? Nyní se mění sociální složení celého světa. A my jsme vlastně určeni k likvidaci,protože naše společnost zdegenerovala. Nebo se změníme na novou tvořivou společnost,kterou možná začneme budovat ? Nebo ukončime "naší" civilizaci do dvou generací kompletně.

0 0
možnosti
Foto

Zase si hrajete na Pýthii?

0 0
možnosti

Již mne Vaše argumenty nebaví. Zapojte se do vývoje společnosti a buďte nějak užitečný. Třeba by jste byl hezký Senátor.

0 0
možnosti

Opět mnoho témat k výběru z vašeho zběsilého glosování. Zkusím totéž a taktéž v rychlém tempu..

Sankce proti Iránu... Čína si asi mne ruce, protože předpokládá, že Západ pod tlakem USA vyklidí své pozice v Íránu a přenechá ho – i s jeho trhem a surovinami – plně k dispozici Pekingu a jeho „Hedvábným stezkám—btw, v mediích se již delší dobu objevují spekulace o ochotě Evropy vynechat z ropných obchodů s Íránem americký dolar a přejít plně na euro. Není v této souvislosti bez zajímavosti, že právě íránské obchody s Čínou už „petrojüan“ dostaly prý přes 10% celých 12 procent celkového „koláče...nyní po volbách bude vývoj velmi zajímavý..

Další nej sankcionovaný.. Rusko.. tady je vidět znepokojení Německa, Francie a Británie, co dál, když jim jejich hlavní spojenec dalšími sankcemi znovu kazí lukrativní kšefty, a tak nějak automaticky předpokládá, že si to Evropa zase nechá všechno líbit, ale třeba Němci jsou tvrďáci a NS bude hotov a amici raději sankce odvolali, ztratit nej spojence v Evropě, je předpokladem ztratit EU..k tomu nedávné prohlášení MZ pana Heiko Mass o snaze o dobré sousedské vztahy s R.......

0 0
možnosti

Milý pane Korecký. Z vážných věcí si dělají srandu jen hlupácí. Myslím si,že hlupák nerjste.V

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........