Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak pisete,je za tim bysnys, to potvrzuji vsichni. Jak ma bezny clovek verit,ze to s nim vlady mysli dobre? Jak se nema bat o sve zdravi a zdravi blizkych? Narizeni bez smyslu budi prirozeny odpor. Kdyz si lajk precte,ze Thon varuje pred plosnym uzitim treti davky,protoze dalsi davka protilatek muze nekdy zpusobit potize..... a v CT vitezne hlasi pocet tretich davek,aniz by se kdokoliv vysi protatek po dvou davkach zabyval.

Kdyz na jednu stranu uznaji,ze deti ockovani nepotrebuji,ale nad 12 let se k tomu tlaci a uz tu mame vakciny od 5 let? Jak mame verit ve vakciny,ktere zvysuji protilatky,ale prirozena imunita se neuznava? Jak mame verit reklamnim kampanim,ktere preferuji lepsi zivot bez testu a ne zdravi?

Jak mame verit cemukoliv? Vse co slibovali bylo poruseno.

3 0
možnosti
PK

Dneska jste mě mile překvapil tím, že blog je monotématický, vztahující se k viru.

Jen bych dodal, že například naše slavné a jedinečné sdělovací prostředky často problém vyhrocují do roviny možné katastrofy, což zejména se zkušenostmi s covidem nalézá ornou půdu pro různé dobrodružné až fantasmagorické hypotézy....ale zase je lepší odbyt, že:-)R^

2 0
možnosti
Foto

Jen tak mezi námi, pane Dvořáku, jaké jsou to ty nápady z Ruska, či Číny???

0 0
možnosti
BD

V Číně například i dnes všude měří teplotu. Proč u nás nikde ? Zažil jsem to jen jedenkrát na soud a tzo jim teploměr nefungoval. Rusko podniká veškeré kroky ke schválení jejich vakcín. Pane Matuško,jistě chápete, že mezinárodní spolupráce je nutná v celosvětovém měřítku. A my z toho "západu"mnohé bojkotujeme z nějakých podivných důvodů. Vše se nám vymstí a obyčejní lidé nemají možnost do toho zasáhnout.

0 0
možnosti
VB

MUDr. J. Hnízdila se musím zastat: jeho články na jeho blogu u Aktualne.cz jsou dokonalé, perfektně zná názory těch nejlepších západ. odborníků, kteří nejedou v žádném byznysu a sledují jen zdraví lidí. Přečtěte si něco z jeho blogu, resp. naposledy tam dal prostor politologu M. Klímovi - článek o potřebě "zakopat covidovou sekeru" (nerozdělovat společnost) a demokraticky diskutovat o argumentech pro a proti (opatření vlády - co ano, co ne, proč, jaké jsou důkazy). Dnes můžeme klidně přejít na skandinávský systém: bez šikany, bez covid-pasu, jen monitorovat lokality, kde se zrovna objeví nové případy - zda ovšem jde jen o pozitivně otestované a bez příznaků nemoci (test či krátká karanténa), anebo zda jde o vážnější průběh v nemocnici. Ne každý pozitivně otestovaný je nemocný, říká zrovna dnes prof. V. Thon na Novinky.cz (nebo Seznamzpravy).

4 2
možnosti
VB

Prošla jsem tvrzení odborníků v několika zemích: rouška může v určité situaci snížit či ztlumit dávku nákazy (např. když člověk musí mít s nakaženým užší kontakt, např. péče o něj, delší dobu), zároveň západ. odborníci uvádějí typic. příklady, kdy rouška může spíš škodit (např. menší děti se špinavýma rukama neumí roušku správně používat, taky je nepřirozené nevidět druhému obličej, vadí to mj. neslyšícím - nemohou odezírat ze rtů). Takže Švédsko děti roušek ušetřilo, ale naučilo je víc být opatrnými vůči prarodičům (neprskat jim do obličeje), mýt si ruce, větrat, s kamarády běhat venku. K vakcínám serióznější západ. úřady stále uvádějí některé "neznámé", stále se vynořují nové vedl. účinky (či potvrzené ve vyšším výskytu), zároveň se už přiznalo, že u zranitelných, jimž měly pomoci, se ukazují jako krátce účinné, postupně se ti zranitelní nakazí, a když mají vážnější chronic. nemoc, nedopadá to s nimi dobře ani po očkování. Není známo, jak dlouho trvá ochrana očkováním - švédský zdravotní úřad, rakouské úřady aj., a to ani po 9 měsících očkování, resp. u zdravějších se předpokládá delší ochrana (v nejasné délce), u nemocnějších krátká... Ale ne každý zranitelnější vydrží účinky 3. dávky.

1 1
možnosti
ZJ

Kolik minut denně spíte?

Každý den napsat1 - 2 glogy, pročíst všechny ostatní a diskutovat, přečíst co píšou Helmuti, Johansonovém Johnsonové, prostudovat NYT, Krone Zeitung, Sputnik.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........