Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Američtí vědci zjistili a sovětští vědci potvrdili, že vakcíny pomáhají hlavně těm, co je prodávají.

0 0
možnosti
Foto

Očkování proti covidu začne být v Česku povinné až tehdy, až si covid pěkně a do jednoho všechny odpírače očkování sám systematicky zlikviduje!! Což jsou například tisíce všech voličů, příznivců a obdivovatelů exposlance Lubomíra Volného. ;-)

0 0
možnosti

Včera jsem si v němec. médiích četla průzkum názorů občanů: sice jsou dvě třetiny už očkované, ale dvě třetiny řekly, že nejsou pro povinné očkování.

1 0
možnosti

Sie haben es sicher gelesen im Medium Janosch und die Tigerente.

Mit oder ohne Internetübersetzung?

Oder köönnen sie konkret sagen in welchem Medium es war?

1 2
možnosti

Žádné očkování by nemělo být povinné a to letošní už vůbec ne: dám malou ukázku ze zprávy německého Institutu P. Ehrlicha (PEI.de, Sicherheitsbericht k 30.9.21): ve věkové skupině 12 - 17 let míra hlášení myokarditidy / perikarditidy na 100 000 dávek: např. po Comirnaty u chlapců 4,81 případu, po Spikevax (Moderna) 11,41 případu. U 18 - 29 let chlapci po Comirnaty 4,68 případu a po Moderna 11,71 případu. Lze takové vakcíny uzákonit jako povinné? Nad tím by se měla zamyslet především ČLK.

1 0
možnosti

Ata ukazka je kde prosim?

A je zajimave ze prave jak v tom vami velmi casto citovanem Nemecku, Rakousku ci Svycarsku je spousta ockovani jako Nestovice, TBC a dalsich velmi nakazlivych nemoci ktere driv koncily smrti povinne.

1 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS