Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

I ten kdo má jen poslední zbytky rozumu a není zbaven svéprávnosti, má obavy při pohledu na to, co tropí naše vláda.

;-(;-(;-(

0 0
možnosti
Foto

Není nad kvalitní diskuzi.

1 0
možnosti
Foto

Nic vám nebrání ji obohatit.

3 0
možnosti
Foto

Zaujalo mě: "...prosté ruské lidi může naopak milovat..." Můžete mi prozradit, na základě čeho je někdo může milovat? Jasně, mohu milovat konkrétního člověka, ať už je to Rus nebo Eskymák, ale proč bych miloval ruský lid, který na základě průzkumů z 85% podporuje agresivní válku, vraždění, znásilňování a devastaci sousední země?

"Přátelství mezi národy" je jen taková komunistická floskule, přátelství je zcela individuální emoce, státy mají prostřednictvím svých různých reprezentantů pouze politické, ekonomické, kulturní a jiné vztahy.

Ruské lži a podvody je ve většině případů možné dokázat (některé jen zdravým rozumem) a pokud by v Rusku neexistovala žádná antiukrajinská fobie, koho by svými absurdními propagandistickými výroky o Ukrajině Putin oslovoval. Ta nenávist samozřejmě existuje a je již staletí zakořeněná a nutno říci, že vzájemná, jen jsou k ní na obou stranách různé pohnutky.

Možná stačilo napsat jen: propagandistický blábol

7 0
možnosti
MM

Jenom k titulku.

Nebojím se, bojím se kdyby se k moci opět dostali lidé jako vy.

6 1
možnosti
BD

Netušíte, co jsem byl před rokem 1989.To,že Vy jedete v hlavním proudu Vás jistě kvalifikuje nejlépe.

2 0
možnosti
GG

Sledovat weby z Ruska mně nikdy ani ve snu nenapadlo. A rozhodne to nemíním dělat ani v budoucnu. Já bych byla totiž moc ráda, kdybych o Rusku nemusela slyšet vůbec nic. Konečně, když tak o tom přemýšlím, byla bych ráda, kdyby Rusko vůbec neexistovalo, nebo, alespoň, existovat přestalo co nejdřív.

7 2
možnosti
Foto

Takže sledujete weby z Ruska. To je ostatně vidět i dlouhodobě. A kdo Vás už udal?

8 0
možnosti
ZZ

Jsou to většinou vaši kamarádi kočičí pracky, kteří vám horečně dávají lajky.

;-(

0 1
možnosti
PB

No ty jo, to je zase snůška naprosto nesouvisejících věcí s naprosto vycucaným závěrem. Od ruské kultury, přes naučný pořad o ruském atomu až po závěr, že starý obdivovatel socialismu má obavy z udavačů.

9 0
možnosti
PC

Pane autore, napsal jste to velmi rozumně a střízlivě. R^

A není pochyb o tom, že se lidé u nás bohužel opět začali bát - a to nejen ve smyslu svobodně a slušně projevit svůj názor. A právě podobných typů lidí, kteří Vás tu budou kritizovat a zesměšňovat.

5 7
možnosti
BD

Vůbec nevíte o čem píšete nesmysly. Udavačů bude brzy mnohem více. Jen houšť- pravda se projeví sama.

0 1
možnosti
Foto

Weby z Ruska, tak to je to správný košer.;-D;-D;-DRvRvRv

7 0
možnosti
ZZ

Kam se hrabou nějaké weby.

Vaši kamarádi spojení s Modrostračí partají, patří k těm nejudatnějším informátorům v tomto státě !

;-D

5 8
možnosti
PK

No jo za socky jsme nedostali devizový příslib, bo domovní důvěrník nesouhlasil a nyní se vyhrožuje stíháním za deziinformace, ikdyž tento pojem neobsahuje TZ, tam lze použít jen šíření poplašné zprávy resp. schvalování genoc. Takže opatrně...:-)

1 1
možnosti
OU
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........