Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To píšete z blbosti anebo za peníze?

0 0
možnosti

Něco málo k doplnění bllogu.

tady něco ke kvantové teorii a vědomí

neználkové nic nevědí a myslí si,že vědí.

https://www.kzamysleni.cz/teorie-kvantoveho-vedomi-aneb-o-tom-jak-vedci-nepotvrdili-dusi/V

0 0
možnosti

Je zajímvé, jak kejhají potrefené a nevzdělané husy. Stejní diskutující omámení současnou hloupou propagandou.Osobně nedělám velký rozdíl mezi kulturou v Rusku,na Ukrajině a v mnoha státech v Evropě. Někdo nevidí vůbec za své humny.Kultura se nezmění ani dočasnou změnou politického systému. A to kdekoliv.

0 0
možnosti

Pěkný nesmysl, kultura se samozřejmě neustále mění, odráží osobní i společenské dění umělců a jejich duše. Jen opravdový kulturní ignorant si může myslet, že umění je odděleno od společenského dění.

0 0
možnosti
Foto

Hezké.

Jen některé myšlenky by stály za rozvinutí. Například téma "bukvice" si vyloženě říká o sérii blogů, které prokáží nadčasové vlastnosti a konkrétně popíšou, v čem spočívá podobnost s popsanými abecedami.

Zajímavé by také bylo uvedení jmen těch "některých" vědců, zmíněných u telepatického předávání informací a konkrétnější popis toho, jak to mělo fungovat.

Jako ideální kombinace se pak jeví možnost, že by autor uvedl faksimilii přepisu některého projevu Zacharovové do bukvic, aby vynikl ten kvantový systém teptelepatického předání. :-)

-----

K odlehčení a dokreslení toho, proč autorovy teze hned neodmítnout, uvedu jeden starší vtip:

Ke zkoušce z elektrických ovbodů na ČVUT přijde mladá slečna. Dostane otázku "Potenciometr". Zapýří se a sdělí: "to je přístroj k měření potence u mužů".

"VEN!" zařve profesor. Když slečna s brekem odejde, mladý asistent se zeptá: "Proč jste ji bvyhodil?" "A co jsem s ní měl asi tak dělat? Taková neznalost." "Měl jste ji nechat nakreslit schéma a vysvětlit princip činnosti."

3 0
možnosti
Foto

Překonáváte se, pane Dvořáku.

1 0
možnosti

Pane Matuško.

Vy se překonáváte ve své neznalosti.Bylo by jistě dobré se někde trochu poučit.

třeba tady ten nejjednodušší úvod do problematiky

https://slovanskalipa.cz/staroslovanska-bukvice/

1 0
možnosti

Ten "kvantový systém tehdejší doby pro telepatické předávání informací" je super!!! R^

2 0
možnosti

Nejen že Amíci jsou dekadentní upadající zápaďáci, ale i angličtina je podřadný jazyk oproti ruštině...by mě zajímalo, co se musí s člověkem stát, aby plodil takovéto moudra...to je skoro jak Zeman v alkoholové psychóze...

4 0
možnosti

Řekněte rději v čem je Angličtina lepší než Ruština.Angličtina je vynucená z nouze ctnost. Argumentace,že anglicky mluví miliarda lidí na světě také nic neznamená. Po roce 1990 se u nás stala angličtina základním provkem vzdělání. A jak to dopadlo ? Nevzdělaných blbců,kteří mluví nějak anglicky je jen velké množství.

0 0
možnosti

Tento text jste napsal střízlivý a bez užití halucinogenů?

4 0
možnosti

to pochybuju...říkám si co se musí s někým stát, aby dal dokupy takovýto horor...

2 0
možnosti
Foto

O jaké starověké kultuře mluvíte ???? To by mě zajímalo. Moskevská Rus vznikla v 16 století, kdy původní obyvatelé splynuly s Tatry, kteří je po 5 generací okupovali. U nás byla renesance a v Rusku hluboký středověk. Rusko místo dohánění západu se od západu oddělovalo a jediný zájem Rusů byl stejný jako u Tatarů rozšiřovat své území a podrobovat si další národy. Od 16 století do 19 století se Rusku rozšiřovalo rychlostí 90 km za den.

4 0
možnosti
Foto

Ruská kultura, ruští spisovatelé kryli imperiální choutky Ruska. V každém ruském románu se mluví o výjimečnosti Rusů o jejich široké ruské duši a o jejich mírumilovnosti, ze které by si měl vzít zkažený západ příklad. Ruskou duši, poznal i Havlíček Borovský.

4 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........