Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Je zajimava neznalost obcanu, co je to aktivni zaloha armady. Dokonce pan Bedrich Dvorak to nazyva zoldnery. Uzasne......???

Trochu historie. Dnesni cs. armada je sestavena z obcanu, kteri se dobrovolne prihlasili do rad branici nasi zemi. Je to jejich zamestnani a podminky jsou dane a podpisy oboustrane.

Toto teleso (pechota a letectvo) ma urcity pocet clenu pro pripad ohrozeni. Vsak pri delsim valecnem deni, tyto jednotky nestaci a nahrada na doplneni je nutna. Zde je vytvorena zalozni pomoc a zase z dobrovolniku. Ti se pripravuji na zastoupeni tech dobrovolnych vojaku v pripadedelsiho ohrozeni. Vsak take, pri pomoci oblastem s prirodni kalamitou, nebo s prubehem jineho nebezpeci.

Jen ukazka dejin takevych jednotek v jinych zemi. USA je ma co jejich vlast byla vitezna v roce 1776. Snad obcane, znajici history USA znaji jmeno "Alamo" v Texasu. Tam byli dobrovolnici s jinych statu, pomahajic Texasu ziskat nezavislost.

3 0
možnosti
BD

Tak tito borci nemají s Ukrajinou opravdu nic společného a zalehnou na hranicích k obraně vlasti ? Potom se velmi omlouvám - je to ještě horší,než jsem si myslel

0 0
možnosti
PL

P64e43t89r 35L13u72k16e92š

18. 8. 2022 16:37

Neskutečný blábol. Před zveřejněním blogu by měl být každý autor podroben jednoduchému testu. Zjistilo by se, zda je při smyslech.

3 0
možnosti
BD

Z vojenské služby jsem byl vyškrtnut !!!!! Ani jse0e nepřísahal socialistické vlasti a komunistické straně.

0 0
možnosti
TH

Co to? Aktivní zálohy rovná se žoldnéři8-o

1 0
možnosti
Foto

Neuvěřitelné, že něco takového dokáže zplodit vysokoškolsky vzdělaný člověk. Nevím, proč si nejdřív nezjistite, co to jsou "aktivní zálohy."

3 2
možnosti
Foto

Karel Čapek: "Největší nebezpečím pro civilizaci je vzdělaný hlupák.":-)

2 0
možnosti
PB

..... temu začátku nějak nerozumím(?),- ..... tedy pokud tím není myšleno, že sa aktivní zálohy sejdou na cvičení, trochu si zablbnou v terénu, vomakají kvéry a když zjistí, že na to pořád mají, nechají sa na vlastní pěst "kontraktovat" (najmout) za love.

0 0
možnosti
Foto

To byly Lidové milice.;-D

1 1
možnosti
MK

Každá válka je kšeft. A velkej.

3 2
možnosti
Foto

Za bychom se zapojili do válčení, ať na tom také něco trhneme? Ale nevím, jak bychom válečné útrapy snášeli. Zatím omdléváme při představě, že budeme mít v zimě v obýváku 18 stupňů.:-)

1 3
možnosti
JB

J53i66r12i 46B30o33r

18. 8. 2022 12:58

Stě volaaký zmetený. Aktivní záloha není žoldák. U vás nic neobvyklého.Rv

7 0
možnosti
HH

A s čím tedy máte vlastně problém? S tím, že se Ukrajina brání s naší pomocí?

5 0
možnosti
Foto

Autor má evidentně problém s Češtinou.

Chtěl jsem napsat ještě něco dalšího, ale to už by bylo urážlivé a to nechci.

1 1
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........