Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A to je asi tak vše, co autor chtěl napsat o .......... algebře.

1 3
možnosti
Foto

To je přímo slet trollů. ;-D

1 0
možnosti
BD

Váš palec mne opravdu potěšil,Děkuji

0 0
možnosti
ZK

Babiše v boji o Hrad neuvidíme, myslím si. Není dobrej rétor a ve finálních televizních duelech by jen těžko uspěl a navíc ho podezírám, že má za lubem Strakovku. Určitě ANO, jak už bylo řečeno, navrhne náhradníky (Schillerka, Havlíček?). Můžeme se tomu smát, ale jen hořce. Poslední vol. preference jsou výmluvný.

Těžko říct jak se zachová Petr Pavel, který skromně naznačil, že o vysokou funkci mu nejde, ale vnímá jako poslání ochránit tenhle stát před A B. Jasně, jako rytíř bez bázně a hany se postaví ďáblu všech ďáblů. To může u voličů zafungovat, proto je s podivem, že vládní koalice mu o to nestojí. Za co pak, generál v.v. a proti komu bude udatně bojovat, když jeho sok do rytířskýho hradního turnaje nenastoupí?

Vládní koalice je zatím záhadná jak hrad v Karpatech. Komouše generála nechtěj a docela to vypadá, že nevědí koho. Volit ale bude koho, nebojme se. Máme tu frontu z přeborníků co hrajou okr. či krajskej přebor a jsou mezi nimi i ti, co je lavička náhradníků už pěkně tlačila do zadku.

0 0
možnosti
JK

Ti údajně ještě z dřívějška jakžtakž vzdělaní, na které ten úpadek vzdělání ještě tolik nedolehl, tj. dnešní důchodci, volí masově komunistu estébáka lháře a zloděje v jedné osobě za budoucího prezidenta. Kdo že jsou ti lidé postižení úpadkem vzdělání?

5 0
možnosti
HH

Taky mě fascinuje, jak se mnoho formálně vzdělaných lidí se ke stáří bolševizuje, radikalizuje a stávají se agresivní, zlí a hlavně sobečtí...

7 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........