Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vy víte, že Babiš byl v StB evidován? Víte, tak proč ne oni!! Pokud se o to zajímáte, tak i víte, jak Babiš k majetku přišel, tak proč ne jeho odpůrci?

Nesnáším formulace typu: "Co ti frackové mohou vědět".

Milý pane, věk není zásluha a sám o sobě ani nic úctyhodného.

5 1
možnosti
BD

Nevím ani o sobě,zda jem byl nějak StB sledován či evidován.Do archivu v Pardubicích jsme nešel, abych to raději neviděl. Babiš využil snahy " revolucionářů" potlačit družstevní způsob vlastnictví.Další způsob nabytí jeho majetku bylo rozdělování majetku na výnosné a to ostatní. To výnosné si zabrali ti dnešní majetní a on si vzal zbytek. Typicky to je vidět na JZD Slušovice. A ti dnešní "ONI" mne nezajímají. Zničí se postupně svoji hloupostí.

1 0
možnosti
PK

Není jednoduché na vaše vícetématické blogy zareagovat, ale našel jsem rozhovor s, bývalým diplomatem a právníkem Petrem .Vackem, ze dne 17.8.2022..který je velmi aktuální pod názvem ,,Pokud tohle Fiala říká... Právník a diplomat k Ukrajině. Co premiér neví“

Vláda Petra Fialy byla spojována s očekáváním změny. Ta nenastala, naopak, některé negativní trendy se ještě více prohloubily. O to je zklamání a znechucení voličů logicky větší.

Strany, které mají své představitele ve vládě, před volbami slibovaly vámi zmíněnou změnu. Co tedy za osm měsíců od jmenování kabinetu změnily?

Z mého pohledu pramálo. Pirátské nadšení pro otevřenou informační společností umřelo spolu s jejich podporou cenzurních vládních opatření a z původního pirátského étosu tak zůstaly jen dredy na hlavě ministra pro místní rozvoj.

STAN a jejího předsedu Rakušana zaměstnává více vysvětlování vlastních afér než vládnutí.

KDU-ČSL jako by pokračovala ve Šrámkově doktríně vyjít s každým, Miniaturní TOP 09 si užívá poslední okamžiky života parlamentní strany. Zbývá jen ODS, která působí unaveně a její jedinou snahou je udržet koalici pohromadě. Cynicky řečeno, jedinou změnu, kterou jsem zaznamenal, byla rychlost, s jakou se projevily koaliční rozpory.

9 5
možnosti
ZH

Babiš byl konečně předvolán k soudu, má očekávání od změny vlády jsou tím naplněná a jsem (zatím) spokojen. Aktuálně bych volil stejně jako naposledy. Jiná možnost totiž stejně teď není.

5 3
možnosti
Foto

Pane Dvořáku, vy jste antibabišovec. Tomu titulku nemůžete rozumět.;-D

5 3
možnosti
PK

No proto tady máme vás, abyste to uvedla na patřičnou míru přece...:-):-):-)

5 1
možnosti
JP

J58a88n 28P56a19v86l16í26k

23. 8. 2022 18:31

Jestliže existují individua, které velmi vtipně nazval ministr Síkela jako charakterové nuly, a nestydí se objíždět republiku, kde je očekává lůza, a lhát, překrucovat, štvát, vůbec není divu, že se tam dostaví lidé, kterým ona nestydatost není lhostejná. Vláda s tím samozřejmě nemá nic společného, ta má svých problémů nad hlavu. Tolerovat jednání těchto zvrácených figur pro některé slušné lidi není možné. Takže nejde o nic přehnaného, je to správně.

11 2
možnosti
Foto

Já jsem s vládou spokojen. A nikdo Vás tu neomezuje v psaní Vašich bludů, tak byste snad neměl zakazovat ostatním vyjadřovat své názory na ulici. Nebo to máte Vy, zastánci té jediné správné a nezpochybnitelné pravdy, nastavené trochu jinak?

10 8
možnosti
JD

Vy, zastánci té jediné pravdy ...................

Jeden takový se ozval.:-/Rv

6 5
možnosti
MK

Antibabišovci sdělují své názory a mají na to právo. Máme svobodu slova. Oni jí využívají a vám se to nelíbí a píšete proti tomu blogy. Že vy máte nějaký problém s demokracií?

Babiš si zkrátka svým chováním nadělal mraky nepřátel a ti si to nechtějí nechat líbit. Čemu na tom nerozumíte?

8 1
možnosti
PR

P66a74v79e29l 87R60y27š46k43a

23. 8. 2022 17:57

Hlavně aby ti jeho odpůrci vůbec šli k volbám a tam někoho rozumného svobodně zvolili.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........