Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jedna menší, mírumilovná demonstrace, kde z podia vyzývali k nenásilí - a jakou to vyvolali v českém rybníčku zuřivé hádky!?..Češi jsou prostě zajímavý nárůdek, apendix Německa... Jedni v klidných lidech, vesměs středního věku, s vysokým procentem žen, s českými vlajkami viděli nacisty - asi když někdo chce demisi vlády a má českou vlajku, je to nacista!...Ano, zajímavý bizárr. Vzpomeňme si na francouzské demonstrace - to lidi jdou, zapalují auta, rozbíjejí výlohy, hážou na policajty dlaždičky - to je jiná káva, a přitom jsou to jen trošku neurotičtí odboráři, kteří asi chtějí důchod zastropovat na 60 letech. Taky můžeme být rádi, že nejsme v USA, kde každoý týden někdo střílí do lidí, nebo na západě Evropy a severu, kde muslimové zapalují policejní auta, pravděpodobně protože jsou z nich trošku rozrušení.

2 2
možnosti
Foto

Co Vám brání stát se apendixem Ruska? Tam auta nezapalují, nerozbíjejí výlohy a ani neházejí dlaždičky po policajtech. Jedinej kdo tam střílí jsou policajti, sem tam sice do lidí, sem tam někdo vypadne z okna, ale jinak ráj.

4 0
možnosti
Foto

Přijdete mi jak spráskaný pes, co pak přileze ke svému páníčkovi a olizuje mu boty aby už ho nebil.

5 0
možnosti

J38i14r27i 15B63o39r

5. 9. 2022 14:13

Bolševici začínají být čím dál drzejší. Je třeba reagovat. Ty kecy že chrastil klíčema si může nechat.Rv

9 0
možnosti

Nejenom samotný článek, ale i diskuze prokremelských onucí, je tedy velký bizár...

5 0
možnosti

J63a26n 78H69a51r84v72a69n

5. 9. 2022 11:37

Ano, samozřejmě, budu označen jako "poklonkovač, vítač, proruský šváb, ...", leč můj názor je, že válka na Ukrajině začala jako občanská převratem r. 2014 (Mejdan), kdy se dostali k moci banderovci. Ještě nedávno Zelenskij vyhlásil (bylo v našem tisku), že na východě Ukrajiny jsou buď Ukrajinci a pokuď jsou to Rusové, tak ať táhnou do Ruska! - Tak oni teď táhnou, ale bydliště nemění. :-/

Nebýt převratu, tak válka nebyla.

A přesně tak jak jinde píše v blogu F. Vracovský o demonstracích u nás - ať jen volby rozhodnou R^

4 12
možnosti
Foto

Proč to podle Vás nezačalo už v listopadu 2013?

1 0
možnosti

Jste přesně ten nechutný typ člověka, který by to v roce 1938 psal, že s velkou říší bude líp, jen aby dostal konzervu k přídělu navíc. Chybí blicí smajlík.

12 4
možnosti

Autor je přesně ten typ člověka, který tu v 68. vítal sovětské okupanty a za války v zájmu dobré spolupráce donášel Němcům. Teď doufá, že bude moci znovu vidět ruské tanky v Praze. Tak nějak ale zapomíná, jak většinou končí kolaboranti a vlastizrádci.

11 5
možnosti

Mahovský pro tebe platí to stejné. Všichni tu ví, co jsi zač.

7 3
možnosti

Jste naprosto nechutný a cynický, píšete-li o příklonu k Rusku a zároveň vzýváte mír, když právě Rusko svou agresí proti Ukrajině rozpoutalo krvavé řádění v zemi, kde nemá jeho armáda co dělat. To mě ještě včera někdo přesvědčoval, že demonstranti na Václaváku byli jen zoufalí lidé, kteří se bojí o svou existenci.. Houby z octem, vy a další demonstranti podporujete to nejhorší, co se v Česku vůbec vyskytuje. L. Vrábel a J. Havel a k tomu stalinista Skála - to je opravdu vizitka. Fuj!

17 3
možnosti

A co děláte Vy pane Kvapile ? Vy se nebojíte dalšího vývoje v naší kotlině ?

0 0
možnosti

Když my bojujeme o holý život, o co teda, při použití toho stejného měřítka, bojujou Ukrajinci?

Máte ty měřítka úplně, ale úplně šejdrem - demagogie, panikářství, překrucování, jen aby se vám to hodilo do krámu, abyste to mohl vykřičet do světa.

Mimochodem, o holý život se bojovalo za covidu.

Že se život v Německu se společenským vývojem jistě obrátí obrátí jiným, pochopitelným směrem, si většina zemí myslela, když se podepisovala Mnichovská dohoda.

14 1
možnosti

Ukrajinci podlehli ve značné míře lžím z naší strany. Až se jednou začnou prohlížet doklady o "darech" západu pro zabíjení lidí,tak se budeme divit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........