Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ruku v ruce pod prapory revoluce. ;-D

3 1
možnosti

Obsazení Kapitolu je něco jako náš malý útok na Zimní palác

0 1
možnosti

No jo ten selský rozum v praxi...Trumpeta je toho zářným příkladem...

4 3
možnosti
Foto

Zřejmě by se vám líbilo dosahovat dohod na úkor jiných, protože se vám líbí představa dohody Trump:Putin, ale to by nejspíš bylo pouze rovině zabrání značných území Ukrajiny nebo dokonce jejího zániku.

Výplody diskutérů jsou vám k smíchu, ale vždyť vámi nastavená laťka je tak nízko, že navázat na blog hod notnou diskuzí je v podstatě nemožné.

9 4
možnosti

Nastavená laťka je nízko, aby mohli diskutovat všichni . již ten čas přišel . Vy si diskutujte ve vašem prostředí.

0 0
možnosti
Foto

Trump je blázen a obdivují jej jemu podobní.

3 3
možnosti

A98d16a55m 56M11a91l89ý

26. 9. 2022 12:43

Hloupý Trump by Putinovi skočil na špek. Za Trumpa by válka nebyla? Ukrajina by nebyla. A to by bylo fajn?

Trump není žádná spása pro USA ani pro svět. Možná do něj kdysi mnozí vkládali své naděje. Trump je zklamal. Prokázal, že je šašek a hlupák, kterého obalamutí i nejosamocenější muž světa Kim Čong-un.

8 4
možnosti

Panove Matusko a Maly. Z vasich vypovedi zde, jsem opravdu udiven z kratkych uryvku o byvalem prezidentu Trumpovi. Jako clovek zijici ve teto zemi pres 40 let, nedokazi si vysvetlit takovy nazor ceskeho obcana, na vudce svetove velmoci. Premyslim, odkud tento nazor k nim prisel, z ceho usuzuji ty privlastky k jeho jmenu.

Nesnazim vam vysvetlovat osobni mineni o nem, jen chci porovnat vase mysleni s tim myslenim tech 80 milionu obcanu kteri mu dali duveru byt jejich prezidentem. Pro ne nebyl to "hloupy Trump", proto nemohli usuzovat jako vy, pane Matusko. Vy muzete mit pravdu, pane Maly, ze zklamal mnoho lidi na svete se svoji politikou. Protoze vsak se drzel toho co slibil, vedeli kam pujde a co udela.

Jen ta posledni vase veta v prispevku, pane Maly, je ukazkou vasi plnou neschopnosti porozumet a zapamatovat si vysledky rozhovoru Trumpa a nejosamocenějším mužem světa Kim Čong-un. Jeste dnes Severni Korea dodrzuje umluvu o zastaveni atomovych zkousek. Pro vas to nic neni, ale pro svet a hlavne pro Japonsko a Jizni Koreu, je to ukazka svetoveho vudce Umluva bez vystreleni jedine strely. To dokazal vami nazvany sasek. Uzasne

5 1
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........