Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Perfektně popsána bída současnosti skoro v celé šíři. To co jste napsal je pravý výraz pro ono často zmiňované hýření, pod kterým si většina představuje jen vytočený regulátor topení. A hýření je tím hřebem dneška okolo kterého se vše točí. Dobyvatelské snahy směrem na Rusko - vlastníka nerostného bohatství, maskující se za vývoz demokracie. Obrovský průmysl zpracovávající odpady, které by - minimálně v technické části - mohly být desetinové kdyby nebyly ekonomiky založeny na trvalém růstu a tím i plýtvání. Běsnění lidí se změnou pohlaví a vydávání podobných za celebrity. Atd. atd. atd.

Takže "rozprděno" je to v celé šíři naší existence a je otázkou kdy a jak to skončí. Rozumovou úvahou zjevně ne, malou válečnou krizí, jak vidno, také ne!? Kde je tedy ta síla, která tohle zastaví a dostane ke rozhodování a hlavnímu slovu odborníky namísto politologů?

Podle mne se musí stát něco natolik dramatického, aby to snížilo množství lidí na kritickou hranici, při které pak opět bude každý nenahraditelný, cenný a přínosný. Kdy se bude vážnost lidí odvíjet od jejich reálného přínosu pro společnost, schopnosti se množit a pracovat. Zatím mají hlavní slovo uzlíčky nervů, neschopové a lehkoživkové.

1 1
možnosti

Příroda bude tou silou!

0 0
možnosti
Foto

J13o44s37e70f 74B35á70r78t24a

3. 10. 2022 13:38

Za tuto krizi můžou organizátoři Majdanu, tam to všechno začalo.

1 3
možnosti

tak tohle vím naprosto přesně, je to psáno po požití odvaru z lysohlávek. Jen teda nevím, jak se tam autorovi dostal ten Fiala.;-D;-D;-D

8 1
možnosti

Nevím, jestli projde moje odpověď na vaše sprosté nadávky na můj komentář. Diskusní prostor je místo setkávání názorů - různých názorů. Stádo skotu je místo, kde zní všichni stejným názorem. Uvítal bych dotaz jak to myslím, proč mám podobné názory a například, jestli jsem se vyjádřil dost přesně. Místo toho sprosté výrazy, budiž. Takto se nedozvíte nic o jiných názorech a nebudete si je moci porovnat se svými. A nezbude nic než jako to stádo stát ve vlastních... ehm produktech po kopyta a bučet jedním stylem. Přeji příjemný večer.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS