Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vycházíte z naprosto chybné úvahy.

Mravenci, ani hejno ptáků nediskutuje, ale jedná pudově.

2 1
možnosti
BD

To jsou ale věci. a jak pudově jednáte Vy ?V

0 1
možnosti
Foto

Nerad Vám to píši, ale ve svém minulém blogu jste použil metodu manipulace veřejného mínění, a to právě tím způsobem, který je blízký těm Vámi zmiňovaným psychopatům, kteří sledují především své vlastní zájmy a vlastní pohodlí. Dlužno dodat, že tak činí na úkor druhých.

Zatímco mnoho lidí vyjadřuje respekt k občanům a vojákům Ukrajiny za jejich odhodlání a vůli nepodlehnout prolhanému, surovému a zločinnému agresorovi, Vy jste se tomuto postoji vysmál uštěpačným pojmem gaučoví válečníci.

To samozřejmě souzní i s nestoudnými výkřiky mnoha uživatelů soc. sítí, kteří reagují na podporovatele Ukrajiny nejapnými doporučeními jako: "Tak si kup maskâče a jeď tam bojovat."

Lidé, kterým je neutuchající obrana Ukrajiny proti mysli, se nemusejí obávat, že by je podobně někdo posílal bojovat za Putina. Až na vzácné výjimky totiž všichni stále opakují, že s invazí Ruska na Ukrajinu nesouhlasí. Takže ze svého gauče hlásají mír s pocitem, že jim vyletují hejna bílých holubic z úst.

Tato válka odhaluje tolik pokrytectví, že i kdyby skončila už zítra, škody napáchané ruskou propagandou a jejími našimi ochotnými šiřiteli budou přežívat mnoho let i v naší společnosti.

5 0
možnosti
JK

To jste napsal velmi výstižně.

0 0
možnosti
JK

Příroda diskutuje jo ? To je pro mě úplně nová informace.

2 0
možnosti
JR

J40a15n 23R85á11ž

10. 10. 2022 12:03

Diskuze je nezbytná k hledání vzájemně přijatelného kompromisu, který je podmínkou k dosažení jakékoliv dohody. Ovšem hledání kompromisů je v dnešní názorově vyhrocené době, kdy je každý skálopevně přesvědčený o své pravdě a každý ústupek se považuje za prohru, či ponížení, skoro nemožné.

3 2
možnosti
PV

P94a84v36e36l 27V73é64b14r

10. 10. 2022 11:55

Možná (tedy určitě) je třeba diskutovat, ale pokud už dojde na násilí (učebnicovou ukázkou je přepadení Ukrajiny Ruskem), je třeba se násilníkovi bez řečí postavit. V takovém případě lze diskutovat pouze o tom, kdy se agresor stáhne zpět (a když ne hned, pak běda mu) a jak nahradí utrpěné škody. Ostatní jsou do ukončení agrese plané řeči.

5 0
možnosti
Foto

J37i58ř19í 74K30i59n69d40l

10. 10. 2022 10:48

Není možná diskuse s tím, kdo se snaží nikoli pravdu hledat, ale dokázat, že už ji našel.

3 0
možnosti
ZZ

Píšete sám o sobě ?

;-D

0 1
možnosti
JK

Nemáte zájem vyvracet pitomosti, radši píšete vlastní pitomosti. Ty vaše pitomosti jsou obzvlášť pikantní a ani já je nebudu vyvracet. Jen na jedno vás upozorním. Dříve lidé (aspoň v našem kulturním prostředí) spoléhali na Boha. Na Prozřetelnost spoléhal Hitler.

7 2
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........