Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To jsou grandiózní nesmysly.

6 4
možnosti
BD

A co Vy pane Macháčku. Zdraví dobré ?

0 0
možnosti
PV

A pritom stacila jedna veta "Budu volit Babise" a mohl byt hotovy blog ;-)

6 1
možnosti
ZH

Nemohl, protože by byl jako příliš krátký vyřazen z hlavního seznamu blogů. :-)

2 0
možnosti
JP

Tak pro Vás a Klause jedině Babiš....estébák, veřejně prokazatelný několikanásobný lhář, dotační podvodník - ten podvod musí snad pochopit každý, velký daňový podvodník- korunové dluhopisy, fiktivní reklamy...a neumí ani česky. A ostatní jsou nuly? Bývalá rektorka vysoké školy, voják s bojovými zkušenostmi, velvyslanci, senátoři....vybírat je určitě z čeho na obou stranách politického spektra. Až skončí Babišův politický vliv, bude snad konečně odsouzen.

15 1
možnosti
BD

Asi jste odborník skoro na všechno. To se dnes máte !

0 0
možnosti
JK

Jenom další zoufalý výkřik zakomplexovaného jedince, kterému se v 89 zhroutil svět. Skálu mu vyškrtli, Vitásková to zabalila, Bašta nemá šanci a jeho idol Vrabel půjde snad sedět. Do toho pomalu ztrácí naději, že nás přijedou jeho soudruzi z Ruska osvobodit. Zbyl mu jenom neestébák, nemajitel a zachránce národa. A tak doufá v jeho návrat. To musí být strašná frustrace.

15 3
možnosti
BD

Z čeho pane Kopecký vymýšlte své úvahy ? Jste značně mimo mísu a vaše hlouposti to potvrzují.. Zkuste si blog ještě jednou přečíst.

4 5
možnosti
Foto

Musíte si počkat tak jako ostatni, termín kdy se oficiálně oznámi kdo splnil podmínky a bude skutečně kandidovat je dopředu stanoven. Už teď je ovšem jasné,že kandidát flastencu a frustratu soudruh Skála to nebude.Vasi frustraci a snahu poplivat ostatní je tedy možné pochopit...

10 0
možnosti
BD

Pokud vím,řak pan Skála neměl dost hlasů a odstoupil. Tak není mezi přihlášenými. A Já nemám žádného favorita.

0 0
možnosti
Foto

V čele je Andrej Babiš a pak následuje panoptikum? Vy provokujete, nebo jste naivní, nebo naivní provokatér?

10 0
možnosti
Foto

Z vlaku se za jízdy někdy vyskakuje. Málokdo by to udělat v zájmu obecného blaha. Od toho fňukala, který stále úpí o spiknutí pramenícího ze strachu z něho by to bylo obzvláště blahodárné.

A Václav Klaus? Ten bere vážně i Janu Bobošíkovou:-)

12 1
možnosti
BD

Václav klaus si sice nebude pomlouvat svoji karieru a ideologii,ale myslí mu to pořád.Podle mne již špatným směrem,ale to je jedno. Co nabídnout ti Hilšerové a další ?

1 1
možnosti
LC

Povolební koalice jsou snad normální. ÚS ale schválil volební koalice, aby se do PS dostalo co nejvíce pidistran. Kdyby tam byla povinnost zůstat po volbách v PS v jednom klubu, ještě bych to pochopil. Volební koalice se po volbách ale zase rozpojily, aby se mohlo vytvořit více poslaneckých klubů (a ministerstev) a tedy i korýtek.

3 2
možnosti
BD

Povolrbní koalice jsou teroristickým činem. Nuly se dostanou k moci.A v obcích a městech je to zvěrstvo. V parlamentu svinstvo.V

0 5
možnosti
ZH

;-D;-D Ach jo, ach jo, ach jo... Frustrace?

Klaus už není prezident, ale exprezident. Nebo, chcete-li, bývalý prezident.

Lidské vlastnosti jednoho z kandidátů už známe velmi dobře. Egoistický psychopat, který lže ještě dřív, než vůbec otevře pusu. Ne, ten fakt prezidentem nebude. Protože jeho lidské vlastnosti jsou až moc dobře známé.

Pak tu máme připravovanou novelu lustračního zákona, který nejspíš projde a která zabrání Babišovi návrat na ministerskou (a tedy i premiérskou) pozici. Tedy úspěch také neočekávatelný. Z čehož plyne jediná Babišova motivace k prezidentství - vyhnout se kriminálu.

10 2
možnosti
BD

Zažil jste někdy,co to je lustrační zákon. Já mám dvě osvědčení co je vlastně nemožné.Je to jen pitomost.A zvykem je titulovat i bývalého prezidenta tímto označením. Zcale určitě dopadnou tyto volby špatně. A co budete Vy a množí ti bez viny dělat,když vyhraje Babiš ? Zalezete do děr ?

3 4
možnosti
Foto

"Kriminální čin ústavního soudu, který schválil povolební koalice, ....."

Proboha, pane autore, vy vůbec nic nevíte o tom, co píšete. Ústavní soud vůbec nic neovlivnil, natož dokonce povolební koalice. Zbytečně se jenom ztrapňujete. Rv

11 3
možnosti
MB

Vy možná víte víc, ale zase jste to nepochopil.

1 2
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........