Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už autor našel v Rusku tu jitrnici, kterou svět neviděl? Nebo alespoň alternativní informaci, že skutečně existuje?

1 0
možnosti
Foto

;-D chceš-li opravdu svobodné informace, jeď do Číny nebo Ruska. ;-D Ale nesmíš je tam šířit, jenom číst.;-D;-D;-D

5 0
možnosti
Foto

Žijeme pod knutou cenzury, proto je hledání různých zdrojů nutnosti. Cenzurovanym zprávám věří jen hlupák, to říkal již Václav Havel. Rozumně napsáno, karma!

4 10
možnosti
Foto

I vy máte recht, necenzurovanou pravdu lze dnes najít nejjistěji jen v ruských médiích... ;-D P.S. chybí mi tady smajlík s hlavičkou, co si klepe na čelo...:-)

9 2
možnosti
Foto

Máte recht, třeba takové informace, jak Rusové znovu obnovili výrobu aut - Moskvičů, které jsou sice tak trochu Čínské, nebo takové, že Západ se posledních nejméně deset let jen klepe na to, zaútočit na Rusko, takové informace najdete spolu s chválou na ně opravdu jen na ruských webech...;-D

3 0
možnosti
Foto

Věřím, že by lidé snadněji nacházely společnou řeč a vzájemné pochopení, kdyby společnost nebyla záměrně zavirována přičinlivými tvůrci oslepujících pojmů. Jedním z nich je pojem alternativní informace. Ti, kdo vědomě produkují a šíří lži a desinformace, nenabízejí alternativní informace, ale plody své zločinné činnosti, které příznivci takových zdrojů hájí slovy o svobodě slova a projevu.

Ale každého by uráželo, kdyby kdokoli o nebezpečném pedofilovi zaměstnaném ve výchovném zařízení řekl, že miluje děti více než kdokoli z jeho kolegů.

5 0
možnosti
Foto

Milý pane Dvořáku,

již úvodní odstavec kvalifikuje váš postoj a názory a predikuje vaší afinitu. Jsem vám za něj ale vděčný, protože hned z kraje říkáte P.T. čtenářům, jak číst a konzumovat vaše texty.

Nepochybně sklidíte uznání u levicově a prorusky zaměřených jedinců. Co se dá dělat, každý přistupujeme k životu jinak, ale tvrzení, jak v Rusku místo zákazů nabízí alternativní informace, je pro mne naprosto nepochopitelné. Ač jiné názory přisuzujete "politickým neználkům", tak už jen úvodem se vyřazujete z okruhu osob reálně a korektně vnímajících situaci v Rusku. A to buď z neznalosti nebo pro vědomé a úmyslně tvrzení nepravd.

Souhlasit s vámi mohu snad jen v tom, že v ruských webech je možné vidět informace, které jinde vidět nejsou. To je obecně známá a nevyvratitelná pravda, ale zřejmě jediná, protože v obsahu těch textů se pravdy nedohledáte. A proto je absence ruských textů na jiných webech naprosto předpokládatelná a logická, protože nechtějí sdílet a zveřejnovat ruské lži a propagandu. Vám to však evidentně činí potěšení.

Proti gustu....

8 0
možnosti
Foto

Tak konečně jste přiznal odkud sem trousíte svá moudra. To vysvětluje mnohé. Díky!

14 1
možnosti

Tak to snad bylo jasné už dlouho ne?

Spíš je otázka, kde se mezi některými lidmi vzal názor, že 1+1 není tak černobílé a pravda je věcí úhlu pohledu a tak...

3 0
možnosti

Aneb když starší člověk, trpící pocitem neskonalé životní moudrosti, začne používat internet a navíc začne poučovat ostatní, že on jediný hledá ty správně informace...To je až tragikomické...:D A navíc v Rusku, kde se se neustále vysílá, jaa západ útočí na Rusko a chce ho zničit:D

7 0
možnosti

Autor svou lásku k okupantům ani neskrývá. V Rusku je přece pravda. Píše už zvací dopisy? Určitě by moc rád vítal okupanty v Praze. Smůla. Snad dřív budou tito kolaboranti a dezoláti expedováni do jejich milovaných zemí.

9 1
možnosti

„Já osobně rád hledám informace na WEBech v Rusku. Možná,že to jiní vidí jinak, ale já tam vidím mnohé informace ,které nikde jinde nejsou vidět.“

Jojo, tam jsou "mnohé informace" (vlastně všechny), které se nikde nevidí... ;-D

9 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........