Hoši z politiky na Karlově universitě

Včera bylo zorganizovano zajímavé setkání určitých politiků,které vysílala TV Seznam.Bylo to doplněno o vyjádření tří bývalých předsedů vlády. Předváděl se Petr Pithart, Vladimír Špidla a Jiří Paroubek.Já byl zklamán..

Kecy našich politiků postrádají tu základní pravdomluvnost.  Z jejich slovních vyjádření vyzařuje jen účelová  předvolební rétorika. Ani jeden neřekl nic objevného a natož současného. Již mne to opravdu nebaví i když vím, že vše tak nějak odráží úroveň politiky v Česku. Je to všechno hrůza. Slovní souboj již připomíná komedii a jasně se berou ohledy na klidné zázemí po dalších volbách. Nejlepší partneři jsou pro všechny komunisté. Tam je minimální napadání těch vedoucích stran, protože komunisté již skoro 30 let kryjí záda všech ostatních. Za to mají peníze a zajímavé možnosti.

Lidovci již nemají s dřívějšími lidovci nic společného. Jde jen o zaplacení určitého "zdravého" jádra. Okamurovci mají sice ještě určitou voličskou základnu, ale jejich pseudofašistické názory ztrácejí na atraktivitě. Naprosto chápu, že Okamuru z jeho rodné strany rychle vypoklonkovali.

ODS  doufá v marné vzkříšení. Ničemu by nevadilo,kdyby tento dnešní kočkopes zmizel ze scény. Kalouskova strana se pořád kryje za "osobnost" knížete, který je již dávno za hranou své vyjímečnosti.

A zářící sdružení ANO opravdu zvládlo marketing předvolebního boje a bude velmi zajímavé, jaké má skryté karty v rukávě. Protivníci asi již vystříleli všechny náboje, a navíc moc brzy před volbami, což lid obecný rád zapomíná.

Bohužel v hnutí ANO chybí progresivní bijci typu Kalouska, protože například jejich ministři trpí jasnou snahou o návrat do svých původních teplých hnízdeček.Berou vše jen jako dobrou finanční příležitost. Stejně uvažují i jejich poslanci.

A teď babo raď !

Navíc si v našem malém Česku můžeme dovolit jen velmi omezené revoluční myšlení.Stačí jedna návštěva v Bruselu nebo v centrále CIA v USA a každý hned změní názor. Pod vlivem CIA je zcela určitě hnutí ANO i Lidovci.

A tak nám tady volby bude organizovat vlastně zase centrála CIA ,a to bez ohledu kdo je či bude vyslancem této země. Prezident Zeman je prozatím silným bojovníkem se svoji malou armádou.Zcela určitě nebude zájem o ovlivňování ze strany Ruska, Ó my se máme !

 

Až toto vše někdy zvládneme, tak bude jistě líp !

Autor: Bedřich Dvořák | čtvrtek 20.4.2017 19:46 | karma článku: 21,94 | přečteno: 1009x