Bedřich Dvořák

Jdou Socani z bláta do louže ? Co se to sakra u nás děje?

10. 06. 2017 9:56:54
Sobotkův tým asi moc velkým týmem nebude.Sice s pořád pasují do role všelidové socialistické strany,ale nějak to všechno ztratilo tah na branku. Dva kohouti na jednom smetišti dlouho nevydrží.A hnutí Ano jsou vlastně také socani.

Kupodivu sociální demokracie v Česku nechápe vývoj ve světě a snaží se hledat vlastní řešení problémů. A to si platí množství zahraničních poradců !

Akce, kdy jeden představitel vykřikuje něco s puškou v ruce o imigraci a samopalu do každé rodiny je jedna věc. Druhý zase v tichosti jedná o nastavení přijímacích kvót, které musíme naplnit. To přece lidé lehce prohlédnou. A kdo chce střílet po ulicích ? Takoví blci tady zase nejsou. A mnozí umí i dobře počítat, že je vše něco za něco.

A tak nastala dost šílená situace, která se před volbami zásadně neorganizuje. Nejdříve premier zlikviduje značnou část své vlády. Potom se nemůže divit,že mu spolustraníci navrhují další šílená řešení. Navrhují, aby lídr neúspěšné strany neodstoupil až po volbách, ale těsně před nimi. Nyní se již blbě napravuje cokoliv.

Nechápu,že by najmuté skupiny poradců takový vývoj naplánovali. Zde je neuvěřitelné, kam hloupost může směřovat , i když jde jistě o něco jiného. Lid tomu říká " boj o koryta" .

Je jasné, že koryt ubude a vítězný Babiš všechny řádně odmění svým zájmem o věc.Hoši si opravdu neběhli.

Kdo poradil Sobotkovi vyhlásit odchod od stolu a lože, to je již za hranicí chápání dokonale. Když by bylo to souznění manželů dokonalé, jak píší ve vyhlášení,tak by také počkali až na vývoj po volbách. Ale u nás to vypadá, jako by situci řešili v nějakém království po provalených problémech účastníků manželství. Manželka premiera má asi zdravé úvahy a nechce manžela v dalším období rozrušovat při léčbě v Bohnicích. Česko na takové věci není vůbec zvyklé a kdo to vymyslel, tak by měl rychle zalézt do houští.

Je neuvěřitelné, kam hloupost může velký tým lidí zavést. Organizátoři problémů si mnou ruce,že to říkali celou dobu a Zeman je zase vítězem. U Zemana se zase projevují Boží mlýny ve vývoji jeho zdravotního stavu. Sledoval jsem zahájení světové výstavy v Astaně a tam si na gestu našeho prezidenta jistě novináři smlsli. To není škodolibost,ale konstatování faktů. I kdyby byl Zeman sebevětší genius,tak by kandidovat neměl. Svůj osobní úkol jistě dobře splnil a vývoj může již směřovat pouze dolů. Jenže Miloš Zeman je jiný.

Veřejně se již přetřásají jména nástupců premiera Sobotky. Jenže Zaorálek a Chovanec zatlučou do rakve ČSSD poslední hřebíky a jiná jména asi nemají zájem na své likvidaci.

Tito dva " přátelé" jsou bohužel již na šikmé ploše dlouho a voliči to vidí jasně.To není dobrý taktický politický tah.

Na druhé straně Babiš má již perfektně nabito a možná ani nebude muset vystřílet všechny náboje před volbama. Něco si nechá na období při sestavování vlády. Zbytečné výkřiky premiera Sobotky o spolupráci po volbách, situaci jen zhoršili. Takové chyby snad nedělá nikdo.

Komunisté se přeci do současných vlád ještě nehrnou a předem zavrhovat lídra vedoucí strany je pitomost. Průzkumy veřejné podpory mohou být sice zmanipulované,ale stačí navštívit jakoukoliv hospodu. Tam volí komunisty a Babiše. Socané jsou účastníky humorných vyprávění. A těch voličů komunistů je pořád méně.

Bělobrádek neudělal dobře s návstěvou Sudetských Němců a celá TOP 09 si již balí kufry. Některé politické triky nejdou opakovat.

ODS jistě nevzejde z popela jako bájný Fénix, protože také nepochopili, že jejich úloha také skončila.

Okamura sice ještě určitý dav oblbuje svými úvahami na hranici fašismu a rasismu,ale šance mu mizí každým dnem.

Zajímavým fenoménem jsou Piráti - https://www.pirati.cz/

To není opravdu nová strana, protože se snaží vytrvale již mnoho let a jsou minimálně poučení z předchozího vývoje.

Poměrně čitelný a dokonalý je jejich moderní volební program. Jejich iniciativa se obrací k mladým na sociálních sítích a tam mohou překvapit. Když si jejich úvahy přečtete,tak se vším musíte souhlasit. Je to tak trochu Vox populi, vox Dei ( hlas lidu - hlas boží)

Hlas lidu přece určuje základní politiku- to si mnozí neuvědomují ?

A hlas lidu je důležitý. Bylo by dobré, kdyby získali tak 10 % hlasů a parlament by se značně oživil od dinosaurů. Tak to mají hoši připraveno a přeji jim úspěch. V Evropě mají příznivců dost a i u nás se najdou jejich lidé ve Státní správě v obcích.( Třeba představenstvo města Mariánské lázně).

Naše volby jistě ovlivní i vývoj v Anglii,kde použili podobný konfrontační model jako Socani u nás. Naprosto zbytečně vypsali mimořádné volby a prohráli jako celek. Brexit je již nyní skoro minulostí.

A tak se u nás kandidáti mnoha stran nemohou o Anglii opírat. Nic konzervativního tam již nenabízejí.

Vývoj spěje ke zdárným zítřkům i ve vztahu k spolupráci s Ruskem. Sice se mnozí ještě chovají jako uražené primadóny ,což tito pomatení hoši demonstrovali neúčastí na zahajovacím ceremoniálu v Astaně při otevírání světové výstavy.Těžko komentovat tyto hlouposti.

Zde byl absolutně hlavní postavou Vladimír Putin a prezident Číny.

Putin takové hlouposti s neúčasti na perspektivním fóru nedělá. Jeho tým plánuje dopředu. Náš prezident tam byl sice jako Milouš Jakeš v plotě, ale svoji účast ustál.

Na youtube si to vše můžete pustit.

https://www.youtube.com/watch?v=MrXtLDyxp6U

plus mnoho příspěvků v dalších ukázkách expozic a důležitosti akce. ( kliknout v pravo).

Českou reportáž jsem dosud nenašel i když dozajista existuje.

My si tady raději pořádáme nesmyslné trucovní akce o Evropské bezpečnosti a předvádíme svoji neschopnost nalézat řešení.Polibek Junkerse na čelo tlumočníka to ukázal jednoznačně.Asi si myslel, že to je manželka - manžel nějakého jinopohlavního mužského účastníka. Viz fotografování manželek předchozího fóra,kdy tam s nimi stál manžel jednoho mužského účastníka. Dnes je v EU možné vše. Je to již sbírka exotů.

A až i naši představitelé dostanou rozum a vymaní se ze stáda řízeného z USA, tak bude líp !

Autor: Bedřich Dvořák | karma: 27.04 | přečteno: 978 ×
Poslední články autora