Žádné mešity v Česku. Do země můžeme přijmout jen uprchlíky ochotné se přizpůsobit

Jde o heslo pana Kulhánka. Společnost v Česku klesá stále hlouběji. Pod hesly nejnižších pudů jdou do boje za hrad i dříve rozumní lidé.Asi jsme si něco namlouvali.

Obecně v Česku převládá názor, že "máme na víc" a ti ostatní nám nesahají ani po kolena. Proto si toto heslo vybral i pan Horáček.Zapomínáme na to, že si podobně utvářejí své Image snad ti všichni " civilizovaní". Na vrcholu jsou jistě občané USA, Ruska i Německa. Stejně uvažují i Francouzi a Italové. To je výčet jen některých,kteří trochu vyčuhují. Takoví Poláci jsou v této partě také a Maďaři zcela určitě.A groteska s Ukrajinci již moc nebaví.

Je zajímavé, když politik usilující o reprezentační post porušuje svým předvolebním postojem "Základní lidská práva". Bohužel není osamocen. U všech kandidátů to je podobné. Jen Zeman to dosud skrývá pomocí svých " bonmotů".

Při posledním zasedání skupiny G20 to demonstranti ukazovali perfektně. Bylo jich tam statisíce a příště to mohou být miliony kdekoliv jinde. To již nejsou vandalová a výtržníci. Ti ukazující měnící se nálady ve společnosti proti těm, kteří si chtějí ponechat své dosažené pozice válkami,vydíráním, podvody a utlačováním vlastních obyvatel.

Společnost se bohudík vyvíjí objektivně podle pravidel,která jsou také objektivní a stále se mění. Komunisté měli heslo " Kdo chvíli stojí, již stojí opodál" . A na nástěnkách viselo heslo Lenina - " učit se,učit se, učit se".  Obě hesla jsou pravdivá a správná. Jen to dnešní lidé nechtějí pochopit.

Stačí se podívat do přírody. Když se nějaké mládě nebude učit a přizpůsobovat prostředí,tak většinou nějak zahyne. U lidí je to úplně stejné. Jen se navíc mnohem více zabíjíme mezi sebou.To v přírodě běžné není.

Zapomínáme na to, že se ptáci stěhují z nějakých důvodů, když jim někde nějaké prostředí nevyhovuje.I poušť na Sahaře vzniká podobným způsobem. Ekologové se nesmyslně přivazují ke shnilým stromům a brání jakési nové záchraně.

Stejně tak se přivazují politici všech zemí a brání jejich současné způsoby myšlení.Proběhlá akce G 20 to demonstruje úplně dokonale. Domluvili se na něčem a nerespektují postoje obyvatelstva, kterých se vše týká nejvíce.Za koho vlastně mluví ti super chránění lidé ?

Nechodím na mše do kostela, v mešitě jsem byl jednou a na akci v synagoze jsem snad nebyl nikdy i když jsem po mámě trochu žid.

Ale určitě si vážím všech, kteří tuto činnost potřebují a nikomu bych nikdy nebránil v jejích vyznání Boha.

Současné době se někdy dokonce říká,že jde o realizaci biblického projektu.Bible je zajímavá kniha, která není vlastně knihou, protože shrnuje mnohé lidské zkušenosti.Jen byla zavedena jako nástroj ovládání společnosti. Dnes jsou tou biblí peníze a osobní prospěch. To jistě odporuje přírodním zákonům a ty přírodní zákony společenské vlastně vůbec pořádně neznáme.

Nikdy a nikde jsem v našich mediích nečetl, co vlastně opravdu chtějí ty statisíce demonstrujících kdekoliv ve světě. Jistě nejde o rabování obchodů a podpalování aut.

Mnozí mají na vše jednoduchý názor.Když se ti něco nelíbí,tak dostaneš přes hubu a je to.Jenže tak postupovali a postupují všechny systémy, kde jde o potlačování práv jiných. A je to stejné v Rusku,USA i kdekoliv jinde.

Ještě nepřichází to krásné celospolečenské osvobození. Každý, kdo dosud přináší jiné pohledy na věc,tak je silou umlčen. Stačí si přečíst závěry zasedání G20. Jde jen o dohody, jak a co zakázat,aby byl již nějaký vynucený klid. A stejně je nikdo dodržovat nebude. A celá slavná EU již blbne na vyšší úrovni mnoho let. Bez ohledu na náladu a požadavky vlastního obyvatelstva.

U nás raději nezveřejňujeme nevhodné výsledky. Kolik miliard jsme již prodělali na přerušení spolupráce s Ruskem ? 100 miliard Euro a nebo více ?

Snahy o pochopení těch druhých se zamítají !

Jenže ti druzí určují další vývoj a vyřešení problému,že bude již líp !  Hesla na plakátech nic nevyřeší.

Autor: Bedřich Dvořák | neděle 9.7.2017 8:31 | karma článku: 37,86 | přečteno: 4685x