Patří svatba Andreje Babiše do nákladů na kampaň? Částečně ano, říká člen dohledového úřad

Naše zaprděnost dosahuje již vrcholu.Když nejsou politické argumenty,tak jsou snahy o jakoukoliv represi. Tihle strážci spravedlnosti by se měli někdy podívat "na západ" jak se plýtvá penězi při volebních kampaních.

Ale v Česku je jako vždy, vše jinak.V rámci jakési spravedlnosti jsme zastropovali náklady na volby. Samozřejmě nejvíce křičí ti,co to mají asi již od voličů spočítané.Samozřejmě ti silnější se smějí. Andrej Babiš na své svatbě rozdával svoji knihu a to se jeho odpůrcům nelíbilo. Samozřejmě byla ta svatba opravdu předvolební gesto,aby se napravil pohled na jeho rodinu. Ale to dělají přeci všichni, mimo pana Kalouska. Ten žije již léta v ilegalitě a počlivě utajuje vše kolem své osoby.

Nyní k tomu přidal i svůj život Bohuslav Sobotka, který si své image budoval také léta.

Rozluka s manželkou před volbami není dobré gesto před celou obcí ČSSD. Lidé v těchto politických výšinách by měli již uvažovat nad svými činy. Pravděpodobně si již buduje nové posty po volbách.

Někdo dělá hejno dětí a někdo studuje,aby byl žádanější.Milenky se pokud možno neukazují. Jen kníže byl jeden čas výjimkou.

Nyní mají problém všichni, co nefandí Zemanovi. Sami se zabývají sebemrskačstvím a nechtějí s ním nikam jezdit, že by to prý bylo proti jejich přesvědčení. Komunisté se chovají nejsvobodněji a jezdí si tam, kde se něco nového dozvědí.Bohužel hlavní hvězda jim zemřela a nová se ještě neobjevila.

Hlavně není nikdo z politické scény ochoten postupovat pragmaticky a sednout si k jednacímu stolu a i před volbami se domluvit na řešení ve prospěch lidu ČR. To hádání lidi již opravdu nebaví a chtějí jistoty.

Lidé zase tak moc nechtějí. Když jsme již v EU,tak chtějí mít plnohodnotný život. Zahraniční majitelé výrobních fabrik pořád nechtějí pochopit,že Česko není již za železnou oponou a lidé uvažují úplně jinak než dříve. Podvědomě lidé nechápou, proč mají mít pořád nižší platy a vyšší ceny. Na druhou stranu nechtějí pochopit, že podmínkou akceptace vyšších cen za služby jsou právě ty vyšší příjmy. Nic jiného není možné. Jak může penzista vyrážet mimo sezonu do zahraničí,když má třetinovou penzi než penzista v zemi, kam by měl vyrážet.

Tržní systém neexistuje a nějaká spravedlnost daná právě tržním systémem je již desítky let utopií.

V reakcích na mé články vidím, že jsou tady ty nůžky v příjmech a nákladech otevřeny moc.Nadávky na lidi, kteří se "špatně" zorientovali zavánějí až opovržením. Sytý hladovému nevěří nikdy. Kdo nezažil bídu,tak ji nemůže pochopit. A beznaděj při vyhození starších lidí ze zaměstnání z důvodů přebytečnosti poznamená vlastní charakter na dlouhou dobu.

Na rok 1989 se pomalu zapomíná a nová generace ani nechápe tehdejší dobu.

Potřebujeme již změny jako sůl.

Kdo je nepotřebuje je buď na jiné straně a nebo uvažuje úplně jinak než běžný občan ČR.

Časem bude líp !
 

 

Autor: Bedřich Dvořák | středa 2.8.2017 17:33 | karma článku: 17,07 | přečteno: 532x