Bedřich Dvořák

Rusko zničilo velké množství automobilů s velkorážnými kulomety.

21. 08. 2017 11:30:34
Vhodné a oblíbené pick-upy japonské výroby IS jistě kupuje veskrze legálně a ve velkém množství. Velkorážní kulomety také nejsou běžným zbožím na domácím trhu.

Svět si pořád komplikuje život. Ale uvalit sankce na dodávky takových automobilů nedokáže. Je to kšeft a peněz je dost. Jaké to jsou kulomety, také ve zprávách neříkají. Také velkorážné střelivo není běžně k mání. Asi to nebudou naše protiletadlová dvojčata používaná kdysi na autech V3S. Také nevěřím,že si tyto zbraně teroristé vyrábějí v pouštních dílnách.

Stejně tak cisterny na odvoz kradené ropy do Turecka nejsou běžným obchodním zbožím. A taková cisterna stojí opravdu hodně.

V každém případě již dokáží všechny síly bojující proti IS trefit cokoliv je třeba. Rusové si trénují své specialisty a konstruktéři upravují techniku podle válečných podmínek. Američané a jiní dělají to samé.

Jen létající tlakové lahve s propanem jsou specialitou bojovníků.A tlaková lahev lehce nahradí i komplikovanou výbušninu.Poslední výbuch ve Španělsku to jasně dokumentuje. Jen výbuch plynových lahví je podivný. Dříve byly tyto lahve pomalu v každém domě na vesnici u nás. A nic nebouchalo.

Ďábelská výbušnina byl v arzenálu všech trochu vzdělaných kluků před 50-60 lety i u nás. Peroxid vodíku byl běžně v prodeji, stejně jako aceton. A ve světě to asi trvá dosud. Výroba jednoduchá a nebezpečí minimální. Bouchací kuličky tenkrát nebyly na tržištích a tak jsme si to museli vyrobit. Dnes to dělají teroristé.

Najíždět autem do lidí skoro nikoho nikdy nenapadlo s výjimkou jedné šílené ženy před mnoha lety v Praze.

Dnes si chladí žáhu mnozí šílenci, kterým se již nechce žít v tomto světě. Umřít je přeci hrozně rychlé a jednoduché a skoro to vůbec nebolí.

Společnost je nemocná a není vyloučeno, že se vše bude stupňovat. Dříve to určitě regulovaly válečné útrapy. Dnes jsou již války jiné a psychika je namáhána mnohem více. Tolerancí návykových drog to začíná a smrtí nevinných lidí končí. Budoucí společnost musí zregulovat i alkoholismus, protože ten se pořád nějak toleruje. Jen ta prohibice alkoholu nefunguje a musí se na to jít jinak.

Na druhou stranu je nutno uvolnit informace o konopí a jeho užívání. Vše je pořád zastřešeno neznalostí a strachem.

Budoucí společnost asi vyřeší mnoho nemocí. Jen ty psychické se pořád opomíjejí. Neexistuje prevence a odborná péče. Většina " nepřízpůsobivých" jsou duševně nemocní v různých stádiích nemoci. Až nastanou imigrantské nepokoje i v Česku tak tam bude psychicky narušených hodně na obou stranách společnosti.

Odborná péče je pomlouvána a omezována.

Nemůžeme si brát příklad ze stavu v USA ,kde jsou léky na uklidnění zneužívány absolutně. Depresi nevyléčíte je medikamenty. Musí se změnit život v celé společnosti.

Mesiáš pořád odkládá příchod na svět a přes to již musí být líp !

Autor: Bedřich Dvořák | karma: 20.48 | přečteno: 926 ×
Poslední články autora